Úgy tűnik, hogy a fejlesztők az elmúlt hónapban igen komoly banhullámot tartottak, hogy végleg kitiltsák a csalókat a játékból.

Tudom, hogy sokan nem hisznek benne, de a Blizzard igenis szívén viseli az Overwatch csalások helyzetét. Nemrég a fejlesztőcsapat egy hatalmas csalók elleni banhullámot jelentett be, aminek során

több mint 18 ezer gyanús fiókot távolítottak el.

Bár az Overwatch már 6 éve megjelent, ez sajnos nem jelenti azt, hogy minden tökéletes. Itt is rengeteg csalót találni, a tisztes játékosok nagy bánatára. A fejlesztők már régóta igyekeznek megnyugtatni a közösséget, hogy felszámolják a zavaró elemeket, kezdve a smurf-fiókokkal, egészen a csalókig. Mindezt persze még a kissé elhalasztott Overwatch 2 megjelenése előtt. Miután az év elején a Blizzard 10 000 fiókot tiltott ki, most ismét hatalmas banhullámot tartott.

Ahogy arról a Blizzard saját fórumán beszámolt, az elmúlt három hónapban összesen 24003 fiókot tiltottak ki. Ezt követően augusztus 24-én ismét lecsapott a kalapács.

Ez az egy banhullám összesen 18003 fiók kitiltását jelentette.

Ez mind része a csalásellenes erőfeszítéseinknek”-mondta AndyB, az Overwatch közösségi menedzsere, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy nagyon sokat köszönhetnek a játékon belüli jelentéseknek. Szóval ne felejtsetek el bőszen reportolni, ha valami gyanúsat láttok.

Noha a friss tartalmak hiánya miatt az Overwatch közösség csalódott, talán a folyamatos hullámhullámok miatt egyre többen indítják el újra a játékot. Vagy nem?

https://leet.hu/shop/back2school/

×