Sokszor azt gondoljuk, hogy a kreativitásunk véges, ám ezt egy Reddit felhasználó erősen cáfolni tudja a Minecraftban elkészített alaplapjaival.

A Minecraft egy különös és csodálatos hely, szinte bármit megtehetsz a véget nem érő világában, de most egy tehetséges Reddit felhasználó a kreativitása felhasználásával néhány élethűen kinéző alaplapot készített, mind az AMD-től és az Inteltől.

A Reddit felhasználó, aki „MasterKnight48902” néven ismert, rengeteg órát töltött az alaplapok „építésével”. A játékban az MSI legújabb és legjobb AMD X570S alapú alaplapjai közül is lemásolt néhányat, köztük az EDGE MAX WIFI, CARBON MAX WIFI, CARBON EK X, UNIFY-X MAX és ACE MAX lapokat.

Egy alaplap elkészítése körülbelül 2,5 órát vett igénybe az MCEdit 0.1.7.1 segítségével.

Az összes alaplap iszonyat részletes. A VRM-ek, hűtőbordák, a RGB LED-ek, a CARBON EK X alaplap még előre telepített EK vizesblokkokkal is el van látva.

A CARBON EK X a jobb szélen látható

De ezeken kivül elkészítette még jó pár alaplapot, mint például:

  • ASUS PRIME B550-PLUS
  • TUF Gaming B550M-PLUS
  • MSI X570S TOMAHAWK MAX WIFI
  • MAG X570S TORPEDO MAX
  • ASUS ProArt X570-Creator Wi-Fi

MasterKnight az alaplap készítés mesterévé vált a Minecraftban. Természetesen nem korlátozta a tehetségét az új alaplapokra, hiszen készített néhány régebbi AMD és Intel alaplapot is, köztük LGA 775-alapú alaplapokat, mint például az ASUS P5K3-Deluxe.

A ASUS P5K3-Deluxe jobb fent látható narancssárga hűtőcsövekkel

Mi a véleményetek a Minecraft alaplapokról?

https://leet.hu/shop/back2school/

×