Új influencer taggal bővült a Szoboszlai Dominik által alapított esport klub, a DomiNation. Szabó Kristóf most külön is bemutatkozik.

Talán mindenkit meglepetésként ért még az év elején, amikor májusban Szoboszlai Dominik bejelentette, hogy saját esport klubot alapít, ráadásul olyan nagyágyú is csatlakozott a teamhez, mint Molnár Gabó. A DomiNation Esports a múlt hónapban még esport versenyt is indított DomiNation Camp néven, a Youtube-on pedig sorra jelennek meg a friss tartalmak. Így épp itt volt az ideje annak, hogy bejelentsék a csapat új tagját és azzal együtt a friss esport divíziót is.

Szabó Kristóf a DomiNation Esports FPS divízióját vezeti majd.

A tervek szerint Kristóf feladata az FPS játékok és játékosok összefogása lesz, ami népszerű Warzone streamerként valószínűleg nem áll tőle messze. A DomiNation csapatával a közös cél az, hogy egy masszív magyar FPS esport szegmenst hozhassanak létre. Természetesen ahogy Molnár Gabó esetében is, Kristóf is több tartalom főszereplője lesz, egy-egy új videosorozat keretében új FPS címek is terítékre kerülnek. Ilyen lesz a CoD, a CS:GO, a Valorant és a PUBG is.

De ki is az a Szabó Kristóf?

Hogy ezt bemutassák, a DomiNation eSports egy külön bemutatkozó videóban mutatja be az új tagot, egészen a kezdetektől.

 

Kövesd te is a DomiNation eSports Youtube csatornáját, hogy elsőként értesült arról, ami Kristóffal történik!

×