Csalódott kommenteket olvasni a közösségi oldalakon.

Múlt héten érkezett meg a Rainbow Six Siege Y6S3 frissítése a tesztszerverekre. Egy jó ideig még ott is fog dekkolni, legkorábban jövő hét elejére várhatjuk az éles szerverre való átemelését. Több izgalmas funkciót is tartogat számunkra az új szezon, ezeket >IDE< kattintva érheted el.

Úgy tűnik kiszivároghatott a teljes Battle Pass felhozatal is!

Crystal Guard Battlepass from Rainbow6

 

Pár nappal ezelőtt már ömlesztve kaptunk rengeteg kozmetikai tárgyról képet, ám rendszerezve, in-game formában nem olyan rég került ki a felhozatal. A fenti videóban gyakorlatilag teljesen „valós” körülmények között szemezgethetünk az egyes szintekért járható jutalmak között. Túl nagy meglepetést nem okoznak a kategóriák, ismét szerezhetünk fegyver és operator skineket, boostereket, charmokat.

A játékosközösség sajnos nem túl elégedett a végeredménnyel. A videó alatt olvasható hozzászólások is erőteljes csalódottságok tükröznek vissza. Az írások alapján egy-két húzótárgy (pl. a Sinister Infusion) miatt azonban sokan annak ellenére is meg fogják venni a Battle Pass-t, hogy a többi tárgy nem tetszik nekik. Nincs sok választásuk, hiszen ezeket a skineket más formában nem tudják beszerezni.

Nektek hogy tetszik a felhozatal?

×