A Call of Duty: Vanguard megjelenése előtti utolsó szezonban a 6. évad valószínűleg nagy durranással készül.

A Warzone jelenleg inkább biztosra megy, lassan kijátszva a kártyáit, de ennek jó oka van, hiszen ez az utolsó előtti szezon a Call of Duty: Vanguard megjelenése előtt, amely az egész játék „soft-rebootjaként” fog működni.

Ez utóbbi tény miatt azonban a 6. szezon – az utolsó, amelyet Verdanskban játszunk –

valószínűleg olyan lesz, mint semmi más, amit eddig láttunk, mivel az Infinity Ward visszatér, hogy újra beleszóljon a fejlesztésbe.

 

A Warzone Season 6 pontos megjelenési dátumát természetesen még nem hozták nyilvánosságra, bár történelmileg a szezonok nyolc hétig tartanak, az 5. szezon augusztus 13-án kezdődik, ami azt jelenti,hogy a 6. szezon kb. október 8-án jelenhet meg.

Érdekes módon a Vanguard várhatóan november 5-én jelenik meg, és mivel a Vanguard aspektusai már beszivárogtak a Warzone-ba, amint azt a Vanguard felfedő eseményen láthattuk, lehetséges, hogy lesz némi átfedés a szezonban, mielőtt talán Verdansk teljesen elhagyják az új megerősített Vanguard Warzone térképért.

Mit várhatunk az új szezontól?

Szokásos módon egy új Battle Pass érkezik, a szokásos rengeteg jutalommal és kozmetikummal. Valószínűleg lesz 2-5 új fegyver is, amelyek közül kettő a Battle Passhoz lesz kötve, mint minden szezonban.

A szokásos eventek mellett valószínűleg lesz egy cross-over a Vanguarddal is. Hiszen Verdansk már két éve a Warzone pályája, és a maga nemében ikonikussá vált; az Infinity Ward — akik ismét átveszik a fejlesztést – valószínűleg valami látványosat akar majd tervezni, hogy visszahódítsák a rajongókat a Warzone-hoz. Felettébb fontos lesz ez a szezon, a Battlefield 2042 megjelenése miatt is.

Mit gondoltok, az Infinity Ward képes lesz „megmenteni” a játékot, vagy a Battlefield hatása túl erős lesz?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×