A vasárnap esti CDL döntőre időzítették a bemutatót.

Az elmúlt pár nap igazán izgalmas a Call of Duty rajongók számára. A csütörtöki eventen a fejlesztők végre leleplezték az új részt, mely a Vanguard nevet viseli majd. Több csomagban is megvásárolhatjuk a játékot, ezeket az alábbi bejegyzésben gyűjtöttük össze nektek. Minden felhasználó megtalálhatja a neki ideális összeállítást, ha hardcore CoD fanok vagyunk, akkor az Ultimate verzió is megérős lehet.

Vasárnap este egy kis bepillantást nyerhettünk a Vanguard Champion Hill módjába!

 

A fejlesztők már korábban jelezték, hogy a CDL Champs Sunday keretein belül egy apró bejátszást is kapunk majd az újdonságról. A fejlesztők nap aprózzák el a dolgot, 20 pályával érkezik majd a Vanguard multiplayer szekciója, melyekből 16 a tradicionális játékmódok rajongóinak kedvez. A maradék négy a fenti videóban is kiemelt Champion Hillnek ad majd otthont, melyet Battle Royale és Gunfight módok szeremgyerekeként jellemeztek a fejlesztők.

 

A PlayStation játékosok már ezen a hétvégén nekiugorhatnak az Alpha tesztnek, így napokon belül valódi tapasztalatokat is olvashatunk majd a játékkal kapcsolatban. A játékosok az alábbi dátumokkal kalkulálhatnak:

  • Szeptember 10.-13. – PS Early Access Beta
  • Szeptember 16.-17. – Early Access Beta PC+Xbox platformon; PlayStation Open Beta
  • Szeptember 18.-20. – Open Beta az összes platformon

Ti előrendeltétek már a Call of Duty: Vanguardot?

×