Sose felejtsünk el kísérletezgetni.

Mint minden FPS játékban, úgy a Warzone meccseken is kiemelt szerepet kapnak a játék hangjai. Ezek segítségével előre felkészülhetünk az ellenség támadására, egy kis gyakorlattal pedig akár szép kis prefire-t is tolhatunk a rosszban sántikáló játékosokra. Értelemszerűen a lépések hangja a legfontosabb számunkra, minden más csak másodlagos.

Nem csak a csatatéren, hanem a második esélyt nyújtó Gulagban is is kiemelt szerepet kapnak a zajok, hiszen a megfelelő rutinnal a zsebünkben szinte pixelre pontosan tudjuk hol bukkan fel a másik játékos.

Nézzük is meg, hogy mely hangbeállításokkal számíthatunk a legnagyobb sikerre!

Azt fontos kihangsúlyozni, hogy bár sokan játszák konzolon is a játékot, a maximális játékélmény és információszerzés érdekében érdemes beszerezni valamilyen headsetet. Így a térérzetünk is sokkal pontosabb lesz meccs közben, nem kell a TV beépített hangszóróira hagyatkoznunk.

Volumes

  • Audio Mix: Boost High
  • Master Volume: 85%
  • Music Volume: 0%
  • Dialogue Volume: 70%
  • Effects Volume: 100%
  • War Tracks Volume: 30%

Voice Chat

  • Voice Chat: Enabled
  • Open Mic Recording Threshold: 3.16
  • Voice Chat Volume: 150.00
  • Microphone Volume: 120.00
  • Voice Chat Effect: No Effect

A fenti beállítások nagy általánosságban kiváló szolgálatot nyújtanak minden játékos számára. Előfordulhat persze, hogy néhány különlegesebb kialakítású headset vagy egyéni preferencia miatt alakítani kell rajta, de kiváló kiindulópont lehet mindenkinek. Az Audio Mix egyfajta EQ-ként viselkedik a játékban, ez határozza meg, hogy a játék milyen mértékű erősítést, netán gyengítést kapnak az egyes frekvenciatartományok. A profi játékosok és tartalomgyártók nagy része a „Boost High” beállítást részesíti előnyben. Nem véletlenül!

Boost High

A játékban hallgató robbanások és távoli lövések hangja inkább az alacsonyabb frekvenciákhoz sorolható, mély hangok, míg a lépések inkább magasabb frekvenciás zajoknak számítanak. A Boost High így gyakorlatilag felerősíti a lépések hangját, kicsit háttérbe terelve a többi hangeffektet.

Bár a Warzone soundtrackje eléggé kellemes, érdemes kikapcsolni azt, ha tényleg a győzelem a legfontosabb, ezért is áll 0% a Music Volume mellett. A Dialogue Volume-t érdemes viszonylag magas százalékon hagyni, hiszen előfordulhat, hogy az ellenfél Operatorai megszólalnak újratöltés vagy épp Claymore telepítés közben. Így ezeket meghallva hamar le is buktathatjuk őket, előre felkészülhetünk a nagy támadásra.

A tökéletes Dead Silcence counter – High Alert Perk

 

Mit sem érnek ezek az audiobeállítások, ha az ellenfeleink a Dead Silence segítségével elfedhetik lépéshangjaikat. Augusztus 20-án élesedett a High Alert Perk már korábban is belengetett buffja. A perket használva meghallhatjuk a Dead Silence-t játékosok lépéshangját, így érdemes lehet a loadoutunkba csempészni azt.

Ahogy minden ilyen jellegű segédletnél, itt is érdemes kihangsúlyozni, hogy ezek a beállítások nem aranyszabályok. Kiindulási alapnak azonban tökéletesek, de nem árt kísérletezni velük, hogy elérjük a számunkra / fejhallgatónknak is legmegfelelőbb beállításokat.

Te milyen fejhallgatóval próbálsz túljárni ellenfeleid eszén?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×