A Battlefield 2042 rengeteg leaket látott az elmúlt hetekben, de arról még nem volt információ, hogy miképp fogjuk feloldani a fegyvereket.

A Battlefield 2042 megjelenése egyre közelebb van, és még mindig rengeteg kérdésünk van a játék fegyverfeloldási és jutalomrendszerével kapcsolatban. Az EA DICE többféle útvonalat is választhat, de az eddigiek alapján van néhány feltételezés.

Azt már tudjuk, hogy a Battlefield 2042 eltávolodik a korábbi Battlefield-címekben látott szabványos Class-rendszertől, és egy új Specialists funkciót próbál ki. Ez sokkal nagyobb szabadságot ad a játékosoknak a fegyvereket illetően. Bár keveset tudni arról, hogy hogyan oldhatjuk fel a fegyvereket, van néhány információ, ami segít elképzelni a fegyverek feloldási rendszerét a megjelenéskor.

Hogyan lehet feloldani a fegyvereket a Battlefield 2042-ben?

Ahogy már fentebb is szó volt róla a Battlefield 2042 eltávolodik a korábbi Battlefield címekben látott szabványos osztályrendszertől. Ez azt is jelenti majd, hogy a fegyvereket már nem tudjuk majd feloldani a játékban azáltal, hogy bizonyos osztályokkal játszunk.

Ehelyett az egyes Specialistákon keresztül láthatunk majd fegyverfeloldásokat. Ez azonban valószínűtlennek tűnik, mivel ez eltávolítana a „játszd a magad módján” élménytől. Alternatív megoldásként a DICE a Battlefield 4-ben látottakhoz hasonló játékbeli kihívásokat vezethet be. Ám ezek is elég macerásnak tűnnek.

Sajnos a 2042-ben található fegyverek feloldásával kapcsolatban nem sok mindenre lehet támaszkodni. A DICE szűkszavúan nyilatkozott arról, hogyan képzelte el a fegyverek feloldásának játékmechanikáját. Így meg kell várnunk egy fejlesztői frissítést, amely kifejezetten ezzel foglalkozik, vagy meg kell várnunk a nyílt bétát, hogy többet tudjunk meg.

Én szintalapú fegyverfeloldásokra tudok gondolni, ami a profilod szintje alapján adja majd az új fegyvereket. Illetve biztosan lesz a Specialistáknak külön fegyverük, amit egy kihívással lehet majd feloldani.

Tartozékok és Plus rendszer

Úgy tűnik, hogy a DICE visszatér a Battlefield 4-ben látott hasonló kiegészítő rendszerhez. Ez nagy szabadságot ad a játékosoknak, amikor a felszerelésükről van szó, mivel teljes irányítást ad a fegyvered minden egyes tartozéka felett. Így megváltoztathatják a távcsövet, a markolatot és még sok mást is.

Ez a szabadság a tartozékokkal kapcsolatban az új „Plus System”-mel párosulva lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felkészüljenek bármilyen tűzharcra, újraéledés nélkül.

Remélhetőleg több információ lát majd napvilágot a fegyverekről, hiszen nem sok idő van már a játék megjelenéséig.

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×