Bár valóban késik a játék, a Ubisoft új részleteket árult el a közelgő Rainbow Six Extractionről.

Aki követi az eseményeket, talán jól tudja, hogy a Rainbow Six Extraction az ígért megjelenési dátum ellenére valamennyit késni fog. Ugyanakkor a Ubisoft egyre több információt oszt meg a Siege spinoffjaként is emlegetett PvE játékról.

Most belenézhetünk a pályákba és a küldetésekbe.

 

Amit biztosan tudunk, hogy a játékosok 3 fős csapatokban indulhatnak neki a küldetéseknek, ismert és kedvelt Rainbow Six: Siege karakterekkel. A feladat szembeszállni az Archæans néven ismert titokzatos lényekkel. Az operátorok fegyvereit, eszközeit úgy alakították ki, hogy a lehető legjobban kezeljék a fenyegetést. Persze a küldetéseket el lehet végezni soloban is, ha valaki úgy szeretné.

A játékosok 4 különböző régióban játszhatnak: az Egyesült Államokban, köztük New Yorkban, San Franciscóban és két másik régióban. Érkezik 12 vadonatúj pálya, mindegyikük nagyjából háromszorosa a Rainbow Six Siege mapoknak, sőt egyedi elemeket tartalmaznak, hogy a játékmenet soha ne legyen ugyanaz. Összesen 13 különböző küldetést vihetünk végbe. Az egyik például a Gateway Objective, amelyben a játékosoknak szembe kell nézniük egy Proteannal, egy Archæan variánssal, amely felveszi az operátorok alakját és úgy is viselkedik.

A játékosok a 18 Rainbow Six operátort egyedi szinten fejleszthetik, beleértve a fegyvereket és a képességeket is. Az előrehaladással folyamatosan lehet feloldani az újdonságokat. Természetesen lehet kockázatot is vállalni a küldetések során, ha komolyabb jutalmat szeretnénk szerezni.

Bár úgy volt, hogy a Rainbow Six Extraction szeptember 16-án jelenik meg, a Ubisoft 2022 januárjára halasztotta.

×