Úgy tűnik, hogy a CS:GO egyik fejlesztője szeretne némi hasznos tanácsod adni azoknak, akik több FPS-t szeretnének a játékban.

Nem is olyan rég arról írtunk egy vaskos összefoglalót, hogy mi lehet az 5 fő oka annak, hogy a játékosoknak még 2021-ben is érdemes pörgetni a CS:GO-t. Ezek közül az egyik az volt, hogy a Valve játéka alacsony gépigénnyel rendelkezik, így még a régebbi gépekkel is könnyű kisajtolni a magas képfrissítést. Sajnos azonban a valóságban néha előfordul, hogy ez nem mindig van így, ilyenkor jönnek be a különböző mókolások, megoldások a képbe.

Most egy CS:GO fejlesztő adott egy „hasznos” tanácsot.

A Twitteren az Astralis egyik profi játékosa, Bubzkji ugyanis nemrég arról írt, hogy amikor elkezd játszani, akkor minden más programot bezár. Bezárja a Chrome-ot, a Spotify-t stb., mivel attól fél, hogy ezen programok használata miatt is VAC bant kaphat.

Válaszul John McDonald megnyugtatta őt, hogy ilyen programok használata miatt ugyan nem járhat kitiltás a játékban, ugyanakkor valóban jó döntés, hogy ha az ember bezár minden más programot a játék előtt.

„Biztosan nem jár ezért VAC ban, de van egy jó ok arra, hogy minden programot bezárjunk. Sok más futó alkalmazás használja a GPU-t, így a játékban előfordulhat, hogy képfrissítési problémák lépnek fel. Annak ellenére, hogy a CS:GO-ban nincs GPU limit” – írta.

 

Szóval hogyha esetleg a játékban FPS problémákba ütközöl, a fejlesztő szerint érdemes minden más programot bezárni. Köszönjük szépen tanácsot. Gondolom most már te is érted, hogy mi lehet a gond a CS:GO-ban, ha nincs FPS-ed. Ugye?

×