A Streamer mód is már a spájzban.

Hét elején megérkezett a Rainbow Six legújabb frissítése a tesztszerverekre. A Y6S3 rengeteg újdonságot tartogat majd számunkra, az új Operator mellett temérdek fejlesztést is eszközöltek a fejlesztők. Az ilyen frissítések után szoktak jelentkezni a „Top Issues & Community Concerns” bejegyzéseikkel, melyekben további, tervezett fejlesztésekre is fény derül.

Nézzük is a közeljövőben érkező változások egy részét!

Új Scoreboard

A Y6S3.2 frissítés keretein belül érkezik majd meg a játékba, ez várhatóan október elejét takarja majd. A fejlesztők tovább csiszolták az eredményjelzőt a felhasználói visszajelzések alapján.

MMR ROLLBACK 3.0

A fejlesztők szerencsére betartották az ígéretüket és valóban sikerült a Y6S3 startjára elkészíteni a fejlesztést. Ha valamilyen oknál fogva csaló ellen nyertünk, akkor korábban elvette a rendszer a nehezen megszerzett pontokat. Mostantól ezeket az MMR pontokat megtarthatjuk, a tisztességesen játszó játékosokkal szemben megengedőbb lesz a rendszer. Ezen kívül a rendszer reagálása is gyorsabb lesz, hamarabb elvégzi a rollbacket. A rendszer működéséről még pontosabb információkat kapunk majd a szezon startja előtt a Ubisofttól.

Stream Snipe megoldás

A fejlesztők is tisztában vannak, hogy más játékokbak már kiterjedt védelmek vannak a streamerek és játékosok számára. A Y6S4-ben debütáló Streamer Mode több hasznos funkcióval kecsegtet majd, mint például a nevünk elrejtése vagy épp a kiterjesztett fiók privacy beállítások.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×