Komoly esély van rá, hogy coldzera csatlakozik a Liquid-hez, ahol újra összeállhatna FalleN-nel.

Egybehangzó lapértesülések szerint nagy esély van arra, hogy Marcelo „coldzera” David csatlakozik az észak-amerikai Team Liquid csapatához. Erről többek között az orosz Cybersport és a brazil The Clutch is írt, hozzátéve, hogy az együtteshez 2020 augusztusában csatlakozó Michael „Grim” Wince-t válthatná.

Coldzera, a FaZe Clan színeiben.

Az információk szerint a Liquid-nek három kiszemeltje is van, mint potenciális új ötödik játékos, így semmi sincsen kőbe vésve. Mindeközben coldzera sem szerénykedik az ajánlatokkal, hiszen elmondása szerint már négy szervezet is megkereste azóta, hogy június elején padra került a FaZe Clan-nál.

Amennyiben a pletykák beigazolódnak, úgy újra összeállhatna a FalleN-coldzera-Stewie2k trió, amely a Made in Brazil és az SK Gaming égisze alatt is együtt játszott.

Érdemes hozzátenni, hogy Grim kiválása mindenképp meglepő lenne, hiszen – szerepkörét is figyelembe véve – remek számokat hoz a konyhára, jelen állapot szerint FalleN és Stewie2k játéka inkább számít átlagon alulinak és inkonzisztensnek, mint az övé.

Benne van a pakliban, hogy coldzera csatlakozik a FalleN-Stewie2k pároshoz.

Furcsa lépés lenne a Liquid részéről, ha egy olyan riflert hoznának, akinek sok területre és támogatásra van szüksége, ráadásul éppen a szupportív szerepet betöltő Grim helyére. Az átigazolás marketingértéke megkérdőjelezhetetlen lenne, de nagy kérdés, hogy a Liquid ezzel előre vagy hátra tenne egy lépést.

Ti mit gondoltok, ütős lenne egy coldzerával kiegészülő Liquid?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×