A Telekom néhány ügyfelének korlátlan mobilnetet ajándékoz, de csak erre a hétvégére.

A T-Mobile vállalatcsoportról mostanság sok jót nem hallani, a júniusi üzemzavar után ugyanis a napokban jelentették, hogy feltörték az amerikai belsős rendszerüket, és több millió ügyfelük intim adatát lopták el.

Most azonban a Telekom bejelentette, hogy az augusztus 20-án pénteken kezdődő hosszú hétvége alkalmából ingyen mobilinternetet biztosít a a kis- közép- és nagyvállalati szolgáltatásait igénybe vevő ügyfélkörének – írja a HVG.

Az üzleti csomaggal rendelkező előfizetők augusztus 20-ára fordulva 0:00-tól egészen augusztus 22. 23:59-ig vehetik igénybe a korlátlan netet és a 3GB-ig terjedő roaming keretet. Pontosabban ez idő alatt nem számolnak fel belföldi adathasználatot.

A portál tájékoztatása szerint ezt azoknak a kkv-s és nagyvállalati ügyfeleknek adják, akik rendelkeznek aktív mobilinternet-szolgáltatással, és megfelelő APN-hozzáféréssel (például Internet.telekom vagy Webnwalk). A korlátlan mobilnetet a szolgáltató automatikusan aktiválja, de minden érintettet SMS-ben tájékoztat róla legkésőbb augusztus 19-ig.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×