A korábbiakkal ellentétben végül már csak egy RMR verseny lesz minden régióban, ezek lebonyolításáért pedig mindenhol az ESL felel.

Szerda este napvilágot látott, hogy a CS:GO világ legnagyobb versenyszervezője, az ESL rendezi meg az utolsó RMR (Regionális Major Rangsorolás) fordulót. Ez azt jelenti, hogy minden kontinensen egy lehetősége maradt a csapatoknak, hogy pontokat gyűjtsenek az október végén kezdődő PGL Major Stockholmra.

Minden régiós eseményt az IEM Fall égisze alatt szerveznek meg és ezek mindegyikét online bonyolítják le, kivéve az európai versenyt, amit LAN-on, ám a helyszín egyelőre még nem ismert. Ami a résztvevők számát illeti: az észak-amerikai és a CIS térségben 12-12 csapat, a dél-amerikai és ázsiai régióban 4-4 csapat, míg az európai versenyen 24 csapat vesz majd rész.

 

Az IEM Fall nyílt selejtezős procedúrája még augusztusban útjára indul és egészen szeptember 12-ig tart, amit szeptember 12-16 között a zárt kvalifikáció követ. A 255 ezer dolláros összdíjazású főversenyt szeptember 29-től október 10-ig tartják, ahol a csapatok – a pénznyeremények mellett – azért küzdenek, hogy minél több RMR pontot gyűjtsenek, ezzel bebiztosítva helyüket a PGL Major Stockholmon.

Jelen állás szerint a Ninjas in Pyjamas, a Heroic, a G2 Esports, az EXTREMUM, a Team Liquid, a FURIA Esports, a Natus Vincere és a Team Spirit tudhatja magáénak a Legends Stage spotok egyikét, de a Challenger és Contender státuszért is nagy csata zajlik minden kontinensen.

Ti mit gondoltok, jelenleg melyik csapat a Major legfőbb esélyese?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×