Nem ma, de valaki korábban elképzelte, milyen lenne a Rainbow SIx: Siege a virtuális valóságban. Kipróbálnád, vagy elvetendő ötlet?

Bár az utóbbi időben mintha a VR technológia kicsit kevésbé lenne mainstream, a technológia folyamatosan fejlődik, sőt rengeteg VR eszköz kerül a piacra. A virtuális valóság headsetek azonban még mindig kevés háztartásban vannak jelen, aminek persze több oka van. Néha viszont érdekes elgondolkozni azon, hogy kedvenc játékunk vajon hogyan nézne ki VR formában.

Ilyen lenne a Rainbow Six: Siege VR-ban?

Természetesen az elmúlt években rengeteg fejlesztő készített olyan taktikai shooter VR játékot. Vannak, akik nagyon szeretik őket, mások nem tudják VR-ban élvezni az fps játékokat. Mégis az elmúlt években többen próbálták ki a Rainbow Six: Siege-et VR formában, sőt olyan is akadt, aki fejlesztésnek állt neki.

Az egyik próbálkozás a Pavlov nevű lövöldözős VR játék modolt változata volt, hogy az úgy nézzen ki, illetve olyan funkciók legyenek benne, mint a Siege-ben. Ez tulajdonképpen inkább egy Siege VR demo, nagyon kezdetleges formában.

R6 in VR
byu/shotloud inRainbow6

Természetesen születtek már olyan próbálkozások is, amikor a jelenleg elérhető Siege játékot varázsolták át okosan a VR eszközre. Ez viszont persze egy kicsit más módon jeleníti meg a játékot, hiszen az alapvetően nem VR cím.

 

Valaki egy másik esetben az Oculus Rift DK2 segítségével próbálhatta ki VR-ban a játékot.

 

Korábban egyébként voltak arról hírek, hogy a Ubisoft állítólag dolgozik olyan nagy VR játékon, melynek alapja egy-egy jól ismert franchise lesz. Ennek ellenére nem úgy tűnik, hogy a nagy kiadók olyan sok energiát fektetnének a VR játékokba.

Te örülnél egy VR Siege-nek?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

Borítókép: TmarTn2

×