Ezúttal is a Warzone keretein belül zajlott a bemutató.

Az elmúlt hetekben, napokban a Call of Duty fejlesztői fokozatosan vezették fel a Vanguard bemutatóját. Elég csak a tartalomgyártóknak kiküldött pár másodperces videókra vagy épp az in-game jelekre gondolnunk. Aztán hét közepén már hivatalosan is megerősítették, hogy csütörtök 19:30-kor érdemes lesz a Warzone elé ülni, hiszen ekkor leplezik le a 2021-es Call of Duty címet. Erre a Battle of Verdanks PvE esemény keretein belül került sor, nagyszerűen megalapozták a hangulatot a fejlesztők.

No, de nézzük is, hogy mi vár ránk idén Call of Duty fronton!

 

  • Standard (PS4/Xbox One/PC): 59.99 euró ~ 21000 HUF
  • Cross Gen (PS5; Xbox Series X|S): ~ 24500 HUF
  • Ultimate Edition: 99.99 euró ~ 35000 HUF

A Call of Duty: Vanguard várható megjelenése: November 5.

A hivatalos Battle.NET weboldal tanúsága szerint várható szokásos single-player kampány, multiplayer és zombi mód (ezt a Treyarch fejleszti majd, nem a Sledgehammer Games) is. Az előrendelők ajándék blueprintekkel és 5 órányi Weapon Dupla XP-vel gyarapíthatják az inventory-jukat, illetve előbb kipróbálhatják majd az Open Beta verziót is. Az előrendelői bónuszok közül a „Night Raid Mastercraft” blueprintet azonnal használatba vehetik a játékosok a Cold War / Warzone játékmódokban, míg Operator Arthur Kingsley-t egy picit később. Az Ultimate Edition az alábbi dolgokat tartalmazza majd pluszban:

  • Task Force One Pack (3 Operator és 3 Weapon Blueprint)
  • Battle Pass Bundle (1 Season Battle Pass + 20 ajándék Tier)
  • Öt órányi dupla XP (2XP)

Standard vs. Ultimate

Ha esetleg lemaradtál volna az élő eseményről, semmi ok az aggodalomra. A fejlesztők elmondása szerint egész hétvégén marad a Battle of Verdanks Playlist, így később is begyűjtheted az ingyenes tartalmakat.

Csatlakozz már most a Call of Duty: Vanguard csoportunkhoz! 

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×