Hamarosan befut a Cyberpunk következő nagy frissítése, az 1.3-mas patch, ami több helyen is belenyúl a játékmenetbe.

Messze még a Cyberpunk 2077 teljes kigyomlálása, a CD Projekt RED eddigi munkáját látva azért egészen bizakodók lehetünk a játék jövőjével kapcsolatban. Úgy pedig főleg, hogy a mai napon árulnak el néhány izgalmas dolgot a vészesen közelgő első DLC-ről, ami újabb tartalommal tölti meg a hányattatott, de jobb sorsra érdemes alkotást.

Előtte azonban még jön a következő nagy javító csomag, számozás szerint az 1.3, ami a játék teljesítményének és néhány triviális bug javítása mellett ezt-azt megváltoztat a játékmenetben is. Ez persze nem lehet ismeretlen számunkra, hiszen többször érkezett már hasonló „belenyúlós” frissítés, amit ezúton is Night Cíty 54 News híradójával konferálnak fel.

Cyberpatch 201.3

Az egyik ilyen változás, ami az 1.3-mal érkezik a minimapot érinti. Persze nem fog sem eltűnni, sem drasztikusan megváltozni, viszont vezetés közben viszont az eddiginél sokkal hasznosabb lesz. Miután beszállunk az autóba, a minimap egy kicsit kizoomol, így pedig sokkal többet fogunk a körülöttünk húzódó területből látni – ami valljuk be, nagy sebességnél igen jó dolog lesz.

 

A második hasonlóan „gémcséncsing” változtatás egy hírhedt történetszálat érint, amivel még a játék elején találkozhatunk a Clouds bordélyházban. Anélkül, hogy túlfinomkodnánk a dolgot, mostantól egyértelműbbnek kell lennie, hogy melyik személlyel szeretnénk időt tölteni.

 

A harmadik – és egészen fontos változás a perk rendszert érinti. Nyilván ennek is nagyon fogunk örülni, ugyanis a frissítés telepítését követően már nem lesz szükség a Tabula e-Rasa szilánkra a képességpontok újra elosztásához, elég lesz csak a zsebünkbe nyúlni hozzá. Ez pedig nem csak olcsóbb, de sokkal jobb megoldás is lesz, hiszen így a játékosok sokkal bátrabban fognak kísérletezgetni a képességekkel, amik ha nem váltak be, bármikor megváltoztathatják azokat.

 

Mindezek mellett természetesen még megannyi másra is számíthatunk, amiket a javítócsomag élesedésekor tudunk majd meg. Azt viszont, hogy pontosan mikor érkezik még nem tudni, remélhetőleg ezt is a ma esti (aug. 17. 18:00) első kiegészítőt taglaló élő adásban fogják elárulni.

via – Cyberpunk, SlashGear

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×