A fejlesztők hétfő este publikálták a videót.

A Warzone ötödik szezonjának megjelenésekor lehetett sejteni, hogy már nem kell sokat várnunk a 2021-es Call of Duty cím hivatalos leleplezésére. A Vanguard kifejezéssel is szinte már annyi helyen találkozhattunk, hogy biztos volt, nem egy egyszerű kódnévvel állunk szemben. Egyértelmű, hivatalos említés azonban nem volt eddig a Vanguard címről, egészen hétfő estig.

Ekkor ugyanis robbant a bomba és az Activision ledobta az első Call of Duty: Vanguard trailert!

 

Bizony, a videó címe elárulta, hogy tényleg a Vanguard elnevezés lesz majd a hivatalos. A teaserben felbukkannak a korábban már kiküldött pár másodperces videórészletek is, melyeket különböző tartalomgyártók kaptak meg az elmúlt napokban. A videó leírásából az is kiderült, hogy Warzone-ban lesz majd a nagy leleplezés, melyre csütörtökön kerül majd sor.

Magyar idő szerint 19:30-kor startol el az event, ám nem árt már jóval előtte elindítani a játékot és felcsatlakozni a központi szerverre. Az előző eseményekből kiindulva külön, speciális playlisttel is készül majd a fejlesztőgárda, ahol különböző kihívások teljesítésével egyedi tartalmakat is feloldhatunk.

Mit szóltok az első hivatalos trailerhez?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×