A fájlokban található bizonyítékok erős utalások egy érkező multiplayer játékmódra.

A The Last of Us sorozat igazi mintapéldája lett annak, hogy miket is lehet kihozni egy single-player játékból és annak történetéből manapság. A játék itt-ott feszegette a határokat különböző témákban, de a szívszorító története azonnal magával ragadta a játékosokat. Nem véletlen, hogy a HBO Max már dolgozik is egy The Last of Us TV sorozaton, ennél jobb igazolás nem is kell a kiváló sztorival kapcsolatban.

A hype vonatra azonban a fejlesztők is szívesen felugranának, a The Last of Us Part II
fájljaiban battle royale mód nyomaira bukkantak!

 

Annak idején a fejlesztők úgy készültek, hogy a második részben szerepet kap majd egy multiplayer mód is, de lassan egy éve nem kaptunk erről új információkat. Speczlizer, egy adatbányász azonban rengeteg érdekességre bukkant a játék fájljaiban pár nappal ezelőtt. A single player tárgyak vizsgálata közben olyan adatokra talált rá, mely egy elkaszált vagy jövőben érkező battle royale mód érkezését sejtetik.

A térkép

Szinte minden klasszikus BR elem ott van már a fájlokban. A tárgyak, páncélzatok, földön található lootok mellett iránytű, emote wheel vagy éppen az élő játékosokat számláló funkció is mind a játék részét képezi. Sőt, még egy térképrészletet is sikerült kihámozni. Két lehetőséggel állunk szemben a jelenlegi információk alapján. Az egyik az, hogy fejlesztők még a játék kiadása előtt elkaszálták a projektet, csak elfelejtették kipucolni a szemetet. A másik lehetőség pedig értelemszerűen az, hogy hamarosan BR móddal bővülhet majd a népszerű játék, melynek több rajongó is örülne az első visszajelzések alapján.

Forrás: GGRecon

Ti mit szólnátok a The Last of Us 2 battle royale játékhoz?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×