A Warzone Season 5 kiadását követően úgy tűnik, új részletek derültek ki a Vanguardról, többek között a játék hivatalos megjelenési dátuma, a reveal event jutalmai és még sok minden más.

Egy rendszeres Call of Duty szivárogtató, The Cheeseburger Boys most azt állítja, hogy a Call of Duty: Warzone Season 5 javítási jegyzeteiben további, a közelgő címmel kapcsolatos tevékenységeket fedezett fel. A bennfentes olyan játékfájlokat talált, amelyek a „Vanguard” reveal trailer feliratokat tartalmazzák.

A fájlok állítólag a játék hivatalos megjelenési dátumát is tartalmazzák, amely november 5-re van kitűzve.

A játékfájlokban talált fegyver Blueprintet, egy emblémát, és Calling Card is, amelyek a „Vanguard” hivatalos leleplezésére utalnak a Warzone”-on belül. A képek az Imgur oldalon érhetőek el.

A rajongók úgy vélik, hogy a kiszivárgott képek valódiak, mivel az Activation megkérte az olyan bennfenteseket, mint a HeyImAlaix, aki megosztotta őket a Twitteren, hogy vegyék le a tweetet.

A hivatalos megjelenési dátum egybevág az iparági bennfentes ModernWarzone által felfedett dátumok listájával. A lista azokról az időpontokról szól, amelyekre a Call of Duty rajongóknak figyelniük kell.

Ez magában foglalja a játék hivatalos leleplezését, ami augusztus 19-én lesz, az Alpha játéktesztet, ami augusztus 27-től augusztus 29-ig tartana, és a PlayStation bétatesztet szeptember 10-től szeptember 12-ig.

A Call of Duty: Vanguard nyílt bétája a hírek szerint szeptember 16-án indul és szeptember 20-án érne véget. Eközben a Vanguard első szezonja a Warzone Season 1 Battle Pass indításával együtt, a hírek szerint november 23-án indulna.

Te várod már a játékot? Meg fogod venni?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×