Biztos sokan megfogadtátok már, hogy erre a játékra nem költötök többet. De van egy rossz hírem, rengeteg különleges bundle érkezik az ötödik szezon alatt.

A Warzone új szezonja még csak nemrég érkezett meg, de máris a Vanguard szellői csapkodják a vállainkat – ugyanis egy kis plusz információ a cikkünkbe: most csütörtökön (augusztus 19. este 19:30) érkezik a nagy leleplezés a játékon belül. Ám nem csak ilyen finomságok jöttek az új szezonnal, hanem sok új kozmetikum is – ahogy az lenni szokott.

Már az előző szezon során tapasztalhattuk, hogy a fejlesztők kicsit beújítottak bizonyos dolgokkal, és mostanában igyekeznek a színesebb skineket kedvelő játékosok kedvére is tenni.Néhány nappal ezelőtt már megnéztük együtt a Season 5-ös Operátorokat; elég király kozmetikumok is jönnek, ITT tudod lecsekkolni őket ha nem tetted meg még eddig, ma pedig néhány bundle logóját és nevét nézzük át együtt.

Egy nagyon csekély részük már meg is érkezett a játék shopjába, a többségükről pedig szivárogtak ki bővebb infók, ám azért maradt pár olyan is, amiknek csak a nevéből találgathatunk, hogy milyen lesz a tartalma. Ahogy múltkor is, most is a személyes kedvenceinket mutatjuk meg itt a cikken belül, a teljes listát pedig ITT nézheted meg.

FONTOS, ha nem szeretnéd lespoilerezni magad, és inkább a shopból hallanál először az újdonságokról, akkor semmiképp se görgess lejjebb és a listát is hagyd ki.

Nézzünk meg pár csomagot részletesebben:

Tracer Pack: Fire Starter Ultra – 2400 CP

Park-hoz érkezik egy bundle és szerintem az egyik legmenőbb skin a szezonban. Egy CW AK-47 és egy Mac-10 jön fekete alapon, kékes lilás lángokkal.

Park: Ember

AK-47: Furnace

MAC-10: Incinerator

Powder Keg – 1100 CP

Ez a bundle már szóba jött egy előző cikkben, ami rengeteg ember érdeklődését felkeltette, és sajnos egy negatívabb értelemben – mivel maga a bundle tüzes töltényekkel és akimbóval fog érkezni.

Marshal: Matchlock

Hard Headed – 1000 CP

Egy egyszerű, mégis iszonyat menő „olcsóbb” bundle. A csomag csak négy tárgyat foglal magába, egy skint, egy Calling Cardot, emblémát és stickert. Nem tudom mi köze van a bundle képének a valódi skinhez.

Így néz majd ki a Calling Card, a skint pedig az előző cikkünkben láthattátok.

Dark Dispatch – 1600 CP

Mint azt láthatjátok Maxis-ra érkezik ez a bundle. A csomag része egy operátor skin, kettő fegyver skin és egy finisher is, na meg pár apróság.

A bundle főbb tartalma: 

Maxis: Noir

FARA 83: Massacre

Gallo SA12: Slaughter

Karate Master – 1800 CP

Már csak a fegyverekért is megvenném ezt a csomagot, egyszerű, letisztult semmi csilli-villi reaktív camo cucc.

Sims: Martial Arts

PPSh-41: Swift Punch

LW3 – Tundra: Flying Kick

Tracer Pack: Stoner’s Delight II – 2400 CP

Egy újabb 420 témás bundle, de úgy tűnik ez eddig a legkidolgozottabb, méghozzá Woods kapja az egész csomagot. Kíváncsi vagyok, hogy milyen tracert lő majd.

Woods: Cannabush

MP5: Space Flight

FFAR 1: Space Fumes

Tracer Pack: Stryker Operator Bundle – 2000 CP

Elérkeztünk a Robotzsaruhoz, őt láthattuk már az ötödik szezont bemutató trailerben, először azt hittem, hogy Stitch bandájába tartozik, de úgy tűnik ő a jófiúkhoz tartozik.

Stryker: Interference

Gallo SA12: Solid Effort

QBZ-83: Shuttle Blast

Ezek a skinek jöttek be nekünk, ha szeretnétek még látni párat jelezzétek kommentben, hogy melyiket néznétek meg részletesebben és csináljuk is a következő adagot!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×