Minden játékos arra vágyik, hogy egyszer nyisson egy Black Ice skint. Most pedig már ilyen stílusú egerünk is lehet. Mi menő, ha ez nem?

Kevés skin van, ami olyan nagy hatással lenne a Rainbow Six: Siege játékosokra, mint a Black Ice skin. Valahogy annyira bejön az embereknek az egyébként nagyon ritkán megszerezhető skin, hogy igazán nagy dolog hozzájutni. Én pont a napokban szereztem meg 3 év után a Thermite-ra. Imádom.

A népszerűség hatására a SteelSeries most együttműködésben a Ubisofttal, létrehozta a Black Ice stílusú gaming egeret.

 

Amint látható, az egér megkapta az ikonikus fagyos dizájnt, oldalán egy kanadai juharlevéllel, alsó részén pedig R6 logóval. A Prime: Black Ice Edition egyébként a TrueMovePro érzékelőt kapta, amelynek célja, hogy a profik minél jobban használhassák képességeiket. Az egér így mindössze 69 gramm. Ehhez egyébként a fenti képen is látható QcK Heavy XXL: Black Ice Edition egérpad illik a legjobban.

Az egér a SteelSeries oldalán kapható 79,99 euróért, ami nagyjából 28 ezer forint. Egy Black Ice egérért nem is olyan súlyos összeg, a rossz hír viszont az, hogy elvileg Magyarországra nem szállítanak. Legalábbis most még. Amennyiben viszont igény van rá, a Leet.hu Webshop talán tehet az ügy érdekében valamit.

Te vennél SteelSeries Black Ice egeret? Szavazz!

 

Vennél SteelSeries Black Ice egeret?

Igen, mindenképp.
Nem, nem tetszik.
Igen, de drága kicsit.
Igen, ha lenne Magyarországon.

Created with SiteListener

Egyébként hogy tetszik az egér?

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×