Bár ezen a héten csak egy érdekes sci-fi kapunk ingyen, jövő héttől már ismét két ingyenes címmel vár az Epic Games Store.

Az Epic Games Store tegnap ismét leleplezte, hogy milyen ingyenes játékokkal készül a jövő hétre. A most hétvége biztos, hogy izgalmas lesz a gamerek számára, hiszen a Steamen ingyen játszható a Battlefield 4, az Epic Game Store pedig egy izgalmas sci-fit kínál ingyen, a következő egy hétben. Jövő héten azonban már ismét dupla ingyenes játékra számíthatunk, izgalmakban és cukiságban pedig nem lesz hiány.

Augusztus 19 és 26 között a Void Bastards és a Yooka-Laylee lesz ingyenes.

Void Bastards

A Void Bastards már első ránézésre is egy izgalmas FPS sci-fi kalandnak néz ki, teljesen egyedi és magával ragadó grafikával. Itt nem csak arról van szó, hogy fegyvert veszünk a kezünkbe és lövünk, de ennél sokkal több dologban kell döntést hoznunk. A történet során mi hozhatunk meg döntéseket, hogy hová menjünk, mit tegyünk és kivel harcoljunk. Szükség lesz stratégiára, és megfelelő túlélési ösztönökre.

 

Yooka-Laylee

Aki szereti a cuki játékokat, az nem fog csalódni. A Yooka-Laylee Banjo-Kazooie-szerű platformjáték, amelyet Rare stúdió csapatának veteránjai készítettek. Fedezd fel a hatalmas, gyönyörű világokat, találkozz felejthetetlen karakterekkel, gyűjtögess, miközben Yooka és Laylee duó epikus kalandba visz.

 

Neked melyik játék jön be jobban?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×