A Call of Duty: Vanguard több képe is kiszivárgott a Black Ops Cold War játékfrissítésén keresztül, ami megerősíti a nyílt bétát.

Az új Black Ops Cold War játékfrissítésből napvilágot látott a 2021-es Call of Duty játék artworkje, amely most úgy tűnik, hogy tényleg Call of Duty: Vanguard néven fog megjelenni a játék.

A Twitteren, az Imgur-on és a Redditen is elkezdtek keringeni képek a Call of Duty 2021 logóját és kulcsgrafikáját bemutató alkotásról, amely a Call of Duty: Vanguard nevet viseli majd. Ezeket a képeket a Black Ops Cold War játékfájljaiban találták meg az 5. évad frissítését követően.

A kiszivárgott információkból kiderül, hogy a Call of Duty: Vanguardnak három kiadása lesz:

  • Standard Edition
  • Cross-Gen Bundle
  • Ultimate Edition

Promotional Images of “Call Of Duty : Vanguard” have leaked including Ultimate Edition Bundle
byu/infinityluiss inCODVanguard

Figyelem: az Activision a képekhez szerzői jogi letiltási értesítést ad ki, így a képeket tartalmazó tweetek eltávolításra kerülnek. A képeket egyelőre egy hírportál sem rakja ki az oldalára a feljebb említett probléma miatt.

A felhasználók találtak egy másik képet is, amely bemutatja, hogy mit tartalmaz a játék Ultimate Editionje. A képen három Operator skin látható, bónusz fegyverek és több tartalom is látható a kiadásban.

https://twitter.com/kieez343/status/1425684263408648200

A képek megerősítik, hogy a Vanguardnak lesz egy nyílt bétája, az előrendelők pedig korai hozzáférést kapnak az említett bétához, a játék egyéb bónusz tartalmaival együtt.

Az Activision még mindig nem jelentette be hivatalosan a Call of Duty: Vanguardot. A vállalat az év későbbi szakaszában, majd a szokásos módon leplezi le a Call of Duty játékokat. A fenti képeket valószínűleg az Activision minél előbb eltávolítja, amíg várjuk a hivatalos leleplezést.

Ti elő rendelitek a Vanguardot, vagy kihagyjátok a Cold War után?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: charlieintel, Reddit, Twitter

×