Maratoni, nyolcnapos programsorozattal tér vissza idén a V4 Future Sports Festival.

A régió és a világ legjobb e-sport csapatait ütköztető verseny a járványügyi helyzetre való tekintettel a nézők számára online térbe költözik, ahol mindenkinek adott a lehetőség, hogy megmérkőzőn

a több mint 125 millió forint összdíjazásért.

Már zajlik a nevezés a V4 Future Sport Festival első számú kihívásának számító Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) játék online selejtezőire, ahol a nyári időszak alatt ötfős csapatok mérhetik össze tudásukat. Az országokon átívelő kvalifikációssorozat első négy helyezett csapata november 14-21 között személyesen is megmérkőzhet a világranglista legnagyobb sztárcsapataival és a V4 országok nemzeti ligáinak győzteseivel a budapesti nagydöntőben. A selejtezősorozat 25 ezer, míg a nyolcnapos finálé legjobbjai 300 ezer eurós összdíjazásban részesülnek.

A selejtezősorozat Magyarországon 2021. augusztus 14-én és 2021. augusztus 21-én a nyílt kvalifikációval indul. A nemzeti selejtezők zárt  szakaszának döntőjét 2021. augusztus 28-29. között rendezik, melyet a szurkolók az Esport1 Twitch csatornáján követhetik figyelemmel.

További infók: https://v4futuresports.eu/

A TWR Eastern European Masters egy exkluzív lehetőség a kelet európai régióban szereplő CS:GO csapatok számára, hogy megmutathassák mit tudnak és esélyük legyen a világ legjobb csapatai ellen megküzdeni. Átlagos esetben erre nagyon kevés lehetőség van, mert nehéz, hosszú és sok buktatóval kövezett út vezet a világ elit szintjéhez.

Jelenleg 14 országból várjuk a jelentkezőket, ahol először mindenki lokálisan, illetve a számára kijelölt régióban kell legyőznie ellenfeleit. Innen 8 csapat fog bejutni egy zárt selejtező rendszerbe, ahol szeptember 10-12 között eldől ki fogja képviselni Kelet Európát. Az első helyezett szervezet már biztos 25.000$-ral lesz gazdagabb, illetve a teljesítményétől függően ezt növelheti, illetve beküzdheti magát a novemberben rendezendő BLAST Premier koppenhágai döntőjébe, ha jól szerepel.

A V4FSF 2021 magyar nemzeti selejtezőjének győztese a Blast Premier Fall Showdown zárt selejtezőjében is indulhat

A V4 Future Sports Festival és a Blast regionális versenyének a  TWR Eastern European Masters együttműködésével a V4FSF Nemzeti selejtezőjének győztese egyben lehetőséget kap a Blast Premier Fall Showdownba való bejutásra.

“Az idei évben a járványügyi helyzet miatt hibrid formában visszatérő V4 Future Sports Festival rendhagyó módon valósul meg. Az újszerű, digitális megoldások mellett egyedi régiós együttműködéseken is dolgozunk. A The War Room csapatával történő kooperáció eredményeként most Magyarországon emelhetjük a selejtezők tétjét. Örömmel jelentjük be, hogy a V4FSF International Cup online szakasza mellett a TWR Eastern European Mastersben való részvételre is lehetőséget tudunk biztosítani a V4 Future Sports Festival CS:GO magyar nemzeti selejtezőjében diadalmaskodó együttes számára.” mondta Biró Balázs a V4 Future Sports Festival főszervezője, az Egymillióan a magyar esportért Egyesület elnöke.

“A The War Room stábjával idén útjára indítottuk a TWR Eastern European Masters versenyt, mely a BLAST Premier hivatalos kelet európai selejtezője. A régió 14 országából  küzdenek meg a legjobbak. Innen egyenes az út a világ egyik elit esport szériájába, ami leginkább a futballban jól ismert a Bajnokok Ligájának felel meg a CS:GO játékban. Magyarországon a V4 Future Sports Festival versenyünk stratégiai partnere, mely számunkra garantálja, hogy biztosan a legrátermettebb csapat képviseli az országot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Egymillióan a magyar esportért Egyesülettel közösen dolgozhatunk a hazánkban és együtt építhetjük az ország e-sportolóinak jövőjét.” – árulta el Gáspár Péter, a The War Room ügyvezetője

×