Ma indul a Battlefield 2042 technical playtest, amivel kapcsolatban nagyon jó híreket hozott egy játékipari bennfentes.

Bizonyára sokat hallottatok már arról, hogy a Call of Duty: Warzone közösség számára nagyon komoly problémát jelentenek a csalók. Egyes források szerint a következő CoD megjelenése után ez megváltozik, ám jelenleg a sok csaló miatt sokan kezdenek el más címekkel játszani. Egyre népszerűbb az Apex Legends, a Fortnite, a PUBG és a Splitgate. Persze sok játékos várja a Battlefield 2042-t is, aggódva közben a csalók miatt. Ahogy korábban írtuk, már a játék megjelenése előtt árulni kezdték a csalásokat.

Ha lehet hinni a hírnek, a Battlefield 2042 számára ez nem lesz probléma.

A Twitteren, az iparági bennfentes Tom Henderson nemrég azt írta:

„Még a Battlefield 2042 technical playtest során is „szemmel látható anti-cheat rendszer működik.”

A Battlefield 2042 az Easy Anti-Cheat rendszert használja, ugyanazt a csalásellenes rendszert, amelyet az Apex Legends, a Fortnite, a Rust, a Honor, a Dead by Daylight és sok más játék is. Bár ez egy népszerű csalásellenes eszköz, távolról sem tökéletes, de általánosságban távol tartja a csalókat.

Valószínűleg jó szolgálatot tesz majd a Battlefield 2042 esetében is.

A fenti hírt persze még nem erősítették meg, de tekintve, hogy az EA már használja az Easy Anti-Cheat rendszert az Apex Legends-ben, nem lenne meglepő, ha ez igaz lenne.

A Battlefield 2042 technical playtest ma kezdődik azok számára, akiket meghívtak rá. Vannak tehát már olyan szerencsések, akik kipróbálhatják a játékot. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy lesz-e nyílt béta időszak a megjelenés előtt.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×