A tegnapi napon kiküldésre kerültek a FIFA 22 béta kódok, mellyel mi is részesei lehetünk a tesztidőszaknak. Az egész amolyan EA módjára indult el.

A tegnapi nap hivatalosan is kezdetét vette a FIFA 22 zárt bétája. A szerencsés játékosok részt vehetnek a játék fejlesztési fázisán, és saját visszajelzéseikkel segíthetik a megjelenést. Mindenki levélben kapott kóddal csatlakozhat a FIFA 22 béta periódusához, melyben mindenki számára meghatározott módokat tesztelhet. Erre azért van szükség, mert a VOLTA és Pro Clubs más esetben igen hátrányos helyzetben kerülne. A kezdés viszont elég EA szerűre sikerült.

A FIFA 22 béta ugyanis nem indult el, hiába este 6 órakor kellett volna rajtoljon. Természetesen a játékosok és a közösség felháborodott és baljós előjelnek tekintik, hogy már a béta első napján megadja magát a játék.

Ma estére már valószínűleg semmi nem lesz a kezdésből, ráadásul a FIFA Direct Communications csatorna részéről semmiféle kommunikáció nem érkezett. Ez azért egy picit bosszantó, hisz azért annyit írhatnának, bocsi megint elrontottuk, csak a szokásos.

 

Akik lemaradtak a kulcsokról semmiről se maradnak le ezek szerint. A játékról semmilyen fotót nem oszthatnak meg a tesztelők, és nem is ajánljuk senkinek, hogy felvételeket tegyen közzé a neten. Szerintem többet ér a fiókod, mint hogy egy videóért banban részesülj. Reméljük holnap többet megtudunk az esetről. Addig is mindenkinek kitartást.

×