Hiba lenne kihagyni, nem igaz?

A Razer pár napja leplezte le a Zephyr névre hallgató arcmaszkját. A koncepció korábban már többször is szerepelt a Razer közösségi oldalain, de a hivatalos debütálásra augusztus 6-án került sor. A termék még most sincs teljesen kész, ezért „béta” tesztelők segítségével tökéletesítené a cég.

Jó hír, hogy Magyarországról is lehet jelentkezni a Razer Zephyr tesztelésére!

https://www.youtube.com/watch?v=RMKIkNo-QMg

 

Ehhez nem kell mást tennünk, mint ellátogatni a Razer erre a célra dedikált aloldaláraEzután sem túl bonyolult a procedúra, meg kell adnunk a nevünket, az országunkat, illetve természetesen egy e-mail címet is. Ezt követően már csak be kell linkelnünk az egyik közösségi oldalunk (Instagram, Facebook, Twitter) elérhetőségét, illetve meg kell győznünk a céget, hogy miért mi lennénk a tökéletes bétateszterek.

A maszk igazi futurisztikus kinézetet kapott, ötvözve a Razer perifériák lenyomatával. Így természetesen az RGB világítás sem maradhatott le a Zephyrről. A biztonságot sem bízza a véletlenre a cég, hiszen N95-ös tanúsítvánnyal rendelkezik majd a maszk, melyet Európában inkább FFP2 jelöléssel szoktak illetni. Ezen kívül aktív szűrés/légkeringetés és automatikus UV sterilizálás is szerepel az újdonság repertoárjában, melyet vezeték nélkül tudunk majd feltölteni.

Ne feledjétek, IDE kattintva jelentkezhettek a béta tesztre!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×