Gyenge géppel is kiváló játékélményt kaphatunk.

A Microsoft szinte minden hónapban bejelent valamit a Cloud Gaming szolgáltatásával kapcsolatban. Legutóbb azt tudhattuk meg, hogy a streaming feladatokat egy Xbox Series X hardveréhez hasonló masina látja el pár hete, így nem lehet majd panaszunk a képminőségre és teljesítményre.

Ma bejelentették, hogy a PC-s Xbox Appba is megérkezik a Cloud Gaming!

 

Eddig csak böngészőből volt megoldható a történet, mely nem biztos, hogy a legkényelmesebb módja volt a játéknak. Mától már nem kell szenvednünk, egyszerűen az Xbox alkalmazásból indíthatjuk is a streaminget. Első körben az Insider tagok és azon belül is 22 ország kiválasztottjai kapják meg a funkciót, szerencsére hazánk is szerepel a listában.

A Cloud Gaminghez még mindig „kötelező” az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megléte, de ezen kívül gyakorlatilag csak jó netre van szükségünk. A streaming jellegéből adódóan nem szükséges az alkalmazás használatához erős, gamer CPU, de még a dedikált VGA hiánya sem lesz probléma. Az elérhető játékok listáját IDE kattintva érheted el. Ha nem vagy Insider tag és nincs kedved várni 1-2 hetet az éles debütálás előtt, akkor az „Xbox Insider Hub” applikáció letöltésével (Microsoft Store) pillanatok alatt azzá válhatsz.

Te kipróbáltad már az xCloud szolgáltatást?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×