A Grand Theft Auto 5 teljesítménye PS5 rendszeren éppen olyan lesz, mint azt a rajongók várták.

Miközben a legtöbb GTa rajongó leginkább a franchise következő részével kapcsolatos hivatalos híreket fogadná szívesen, a Rockstar még mindig azon dolgozik, hogy a 2013-ben megjelent játékot megjelentesse a next gen konzolokon.

A Grand Theft Auto 5: Enhanced Edition PS5 verziója valóban többet mutat.

Egy friss szivárgás szerint a rajongók már jól tudják, hogyan fog teljesíteni a játék, legalábbis a PS5 rendszeren. A Reddit felhasználói nemrég lefordítottak egy blogbejegyzést a PlayStation Germany-ről, amely megerősíti, hogy

a játék 4K 60 FPS-el fut majd PlayStation 5-ön.

Természetesen sokan gondolták, hogy a játék teljesítménye nőni fog az új rendszeren, a Rockstar semmilyen információt nem osztott meg arról, hogy ez pontosan mekkora teljesítménynövekedést jelent.

„Soha nem láttad még ilyen gyönyörű formában Los Santost, úgy ragyog a látkép a grafikus frissítésnek köszönhetően, éles 4K felbontásban. A 60 képkockás sebességnek köszönhetően rendkívül folyamatossá varázsolja a várost” – olvasható a bejegyzésben.

PlayStation Germany confirms(?) that the PS5 version of GTA V will be running at 4k 60FPS. from GamingLeaksAndRumours

Persze a hivatalos bejelentésre a Rockstar részéről még várnunk kell, de talán borítékolható, hogy az új rendszeren valóban megoldják a 4k felbontást 60 FPS mellett.

Persze a kérdés most az, hogy ez elegendő lesz-e ahhoz, hogy motiválja a rajongókat az új verzióra való frissítésre, feltételezve, hogy a frissítés nem lesz ingyenes. Közben a GTA 6-ról továbbra sincs semmi hír.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×