Minden streamernek megvan a véleménye az új játékokról, viszont most Shroud, a Battlefield 2042 Portal játékmódjáért aggódik.

Shroud, az FPS játékok királya a Battlefield 2042 innovatív Portal módjával kapcsolatos aggodalmainak adott hangot, és azt állítja, hogy ha nem megfelelően valósítják meg, az befolyásolhatja a játékmenetet.

A Battlefield 2042 Portal módját sokan dicsérték mint innovációt. Ami lehetővé teszi a sorozat rajongóinak, hogy kedvenc sorozatbeli tartalmaikat egy új, futurisztikus játékba implementálják.

 

A sandbox mód azt jelenti, hogy a játékosok teljes kreativitást élveznek, amikor a régi játékok tartalmát egyesítik a 2021-es cím újdonságaival. A Warzone játékosok még azt is javasolták, hogy a Raven valósítson meg valami hasonlót, ami jól tükrözi, mennyire népszerű az ötlet.

Shroud azonban kevésbé van elragadtatva a módtól, és komoly aggályai vannak.

„A Battlefield Portal lehet nagyon-nagyon király” – mondta – „vagy lehet, hogy egyszerűen nem lesz elég. Nem tudom, hogy melyik lesz… Mert nagyon-nagyon nagy az esélye, hogy túlságosan elkezdesz belekavarni a játék alapjába, és ez a Battlefieldnek nem biztos, hogy tetszeni fog. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen mélyre lehet merülni a Portalban.”

 

„Tudom, hogy nem lehet pályákat szerkeszteni, ennyit tudok. Pedig annyira király lenne, ha a Battlefield Portalban saját pályákat készíthetnél… de ez nem fog megtörténni. Tehát a Battlefield alaptérképeit kell használnod. Ami, rendben, oké. De fogalmam sincs, milyen lesz a Battlefield Portal valójában.”

Shroud álláspontja jogos – a sorozat bizonyos elemeinek visszahozása kielégítheti a játékosok nosztalgiáját, de ütközhet az újabb játékmenettel is, amit a 2042 próbál népszerűsíteni. Végsősoron a régebbi játékok tartalmait azokhoz a címekhez tervezték, nem pedig a Battlefield 2042-hez.

Egy dolog biztos: ne temessük el a Battlefield legújabb módját mielőtt megjelenik, hiszen nagyon sokan már váltanának a Warzone-ról, amit újra elleptek a csalók.

Ti már előrendeltétek az új Battlefieldet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/
forrás: dexerto

×