Egy friss szivárgás szerint némi probléma adódhatott az Overwatch 2 fejlesztése körül, ami rossz hír lehet annak, aki nagyon várta az új részt.

Ami azt illeti, a Blizzard nagyon ambiciózus volt, amikor először bejelentette az Overwatch 2-t. Arról beszéltek, hogy hány új pálya lesz, mennyi izgalmas régi és új karakter, PVE és PVP mód, stb. Mára ott tartunk, hogy a legtöbb alapinformációt tudjuk a játékról, már csak a konkrét megjelenés hiányzik.

Ha hihetünk egy szivárgásnak, hiányozni is fog.

A Blizzard egyébként annak ellenére, hogy a jelenlegi botrány miatt bajban van, és sorra állnak le a fejlesztések, azt ígérte, hogy a következő hetekben további részleteket árulnak el a játékról. Azonban megjelenése dátumot valóban nem voltak hajlandók megosztani. Most úgy tűnik, hogy félelmeink valóra válhatnak, ugyanis egy egyébként megbízható szivárogtató szerint sokat kell még várnunk.

„Több hozzám közel álló forrás szerint az Overwatch 2 fejlesztése tovább tarthat, mint gondoltuk. Lényegében nem valószínű, hogy 2022-ben megjelenik” – mondta.

 

Természetesen a késés híre nem csak elszomoríthatja a rajongókat, de a szivárogtató hozzátette, hogy ez akár az Overwatch végét is jelentheti. A jelenlegi játék ugyanis már nem bír ki még egy évet. Sőt talán egy évet sem, ha nem jön egy nagy, alapvető frissítés.

Persze reméljük, hogy ez csak pletyka, és az Overwartch 2 hamarosan megérkezik, tökéletes formájában. Lehet álmodozni, nem?

A Blizzard egyébként a hét elején azt mondta, hogy csapat jelentős mérföldkövet ért el. Tehát az Overwatch 2 jövőjével kapcsolatban még semmi sem biztos.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×