A streaming weboldal ismertette a frissített árakat.

Már májusban lehetett tudni, hogy a Twitch változtatni fog a feliratkozások árán. A Tier 1 előfizetések ára tavaszig mindenhol egységesen 4,99 dollár/euró környékén alakult. Ám a Twitch irodájában szomorúan látták, hogy egyes régiókban, országokban komoly gondol jelenthet ilyen összegű feliratkozás kicsengetése. Az aktív feliratkozók aránya 50%-kal alacsonyabb Európában és közel 80%-kal alacsonyabb LATAM régióban, mint Észak-Amerikában.

Ezért májusban a Twitch úgy döntött, eljött az ideje a regionális árazásnak!

Forrás: Twitch

Az elmúlt hónapokban már több országban is felbukkantak a frissült árak, de sokáig nem lehetett tudni, hogy hazánkat milyen szinten és mikor fogja érinteni ez a változás. Csütörtök délután frissült a Twitch erre vonatkozó weboldala és immár a pontos összegeket is leolvashatjuk.

A Tier 1-es Twitch előfizetés az eddigi 4.99 euróról 3.99 euróra fog csökkeni/csökkent Magyarországon. A Twitch ettől azt reméli, hogy az elbukott 1-1 eurókat majd pótolják az árcsökkenés miatt bevonzott újabb feliratkozók. A Twitch Support csütörtöki tájékoztatása alapján ez az árfrissítés még valamikor a héten megtörténik majd. A péntek hajnali tapasztalataink biztatóak: az első pár kattintásnál a régi árakat mutatja még az oldal, de a fizetéshez eljutva már 3.99 eurót kellene kicsengetnünk, így valószínűleg pénteken le is zajlik a teljes átállás.

Te kire vagy előfizetve Twitch-csen?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×