Egy új Among Us stílusú játékmód érkezik a Cold War 5. szezonjának frissítésével. Íme minden, amit az új Double Agent játékmódról tudni kell. 

Az Activision egy Among Us-stílusú játékmóddal próbálkozik a CoD franchise-ban. A Double Agent a Cold War közelgő Season 5 frissítésével érkezik, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maffia-típusú mókába kapcsolódjanak be.

Double Agentet egy „nyomozós multiplayer party élménynek” írják le, és úgy tűnik, hogy a játékmenet pont olyan lesz, mint amilyet az Among Us-tól várnánk.

Tíz játékos csatlakozik egy térképre, és néhány kiválasztott játékos lesz a beépített ügynök.

A titkos gyilkosoknak egyenként kell kiiktatniuk a nyomozókat anélkül, hogy felfednék az identitásukat. Mindeközben a játékosok megpróbálják leleplezni a csoporton belüli valódi kettős ügynököket.

Minden játék úgy kezdődik, hogy a játékosok véletlenszerűen három szerep egyikét kapják meg.

A szerepek

A kettős ügynökök

Nekik az a feladatuk, hogy mindenki mást likvidáljanak. Ezek a játékosok azonban úgy is biztosíthatják a győzelmet, hogy robbanóanyagokat robbantanak fel a térképen anélkül, hogy észrevennék őket. A következő a Nyomozó.

A nyomozók

Ők nyomokat találva megvádolhatják a gyanús játékosokat, és megpróbálhatják felfedni valódi kilétüket. 

Végül, de nem utolsósorban az Operatives

Ők a plusz egy szerep, hogy egy különleges CoD csavart adjanak a Among Us struktúrához. Miután a gyanúsított játékosok feljelentést tettek, az Operatives fegyverrel támadhatnak, hogy eltöröljék a kettős ügynököket, mielőtt a játék véget érne.

Mindhárom szerep saját egyedi képességekkel és lehetőségekkel bír egy tipikus mérkőzés során. A kettős ügynökök használhatnak Counter UAV-kat és támadó helikoptereket, míg a nyomozók hand cannonokat és Trophy rendszereket, hogy csak néhányat említsünk.

De nézzétek meg a videót is!

Nagyon fun játékmódnak tűnik, de úgy érzem picit elkéstek az Among Us hype-pal.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×