Magyarósi Csaba sokadjára mutatja meg a Youtube tartalomgyártóinak és a videókat fogyasztó közönségnek egyaránt, hogyan is néz ki egy tartalmas, ötletes vlog epizód – termékmegjelenítéssel.

Ha a magyar vloggerekről kezdünk el beszélgetni, akkor Magyarósi Csaba mellett nem lehet elmenni néhány szó nélkül. Az újságíróból lett (többek között) youtuber ugyanis már évek óta azt példázza a hazai tartalomgyártóknak és fogyasztóknak, hogyan is kellene kinéznie egy tartalomdús, igényes és sok esetben izgalmas vlognak. Sajnos, nem sajnos, csak keveseknek sikerül akár csak hasonló minőségben, de úgy, mint ahogyan Csaba csinálja, eddig talán még senkinek sem.

Ezért nagy szó, hogy még önmagához képest is feljebb rakta a képzeletbeli lécet egy néhány nappal ezelőtti videójával, melyben nem csak a magyar tartalomgyártóknak mutatja meg, hogyan volna ildomos néha-néha tartalmat készíteni, hanem azt is remekül példázza, hogyan kell reklámozni egy olyan terméket, ami önmagában egyáltalán nem vágna az adott témába.

Ehhez persze kell némi kreativitás, de legfőképp az igényes tartalomra való törekvés, ami sajnos sokakból hiányzik. Nyilván nem mindenkinek lehetnek olyan kapcsolati és anyagi lehetőségei mint Csabának, de rajta túl is láthattunk már ötletes és roppant vicces megoldásokat egy-egy termék promójára – mint például Zsozéatya Asus természetbúvár reklámja, vagy Radics Peti Predator monitoros agymenése. Vagyis kreativitással szinte mindent lehet kompenzálni, erre pedig a Humorizmus lehet a legjobb példa, aki szerény lehetőségeiből is többet ki tud hozni, mint néhány Dezső Bence együttvéve.

Indiana Jones és az Örmény Szent Lázár Titka

Kép: Magyarósi Csaba – Instagram

Ez a lenne a címe Csaba legújabb vlogjának, ami egyedülálló módon három nappal a globális „premier” után kapta meg a hivatalos plakátját. A „mozi” cselekménye egy kincsvadász kalandor körül forog, aki egy különösen ritka és értékes ereklye után kutat, de egy barátja elárulja őt, és kezdődhet az országokon átívelő hajsza.

A legfrissebb Indi-kalandban egy fiatalabb Jones professzort láthatunk, akit Harrison Ford-ot váltva a magyar származású Magyarósi Csaba alakít. Nemezisét, a gazdag műgyűjtőt az ismert humorista, Musimbe Dávid Dennis kelti életre, aki emlékezetes játékával méltán vonulhat be az Indiana Jones legjobb „gonoszai” közé.

A nyitóhétvégén a magyar Youtube-mozik csordultig telve voltak, a cikk írásának pillanatában már több mint 81.000 nézőt számlál a jegyiroda, az érdeklődés pedig egyáltalán nem látszik apadni, ami voltaképp érthető is. Ami furcsa lehet, hogy a premierrel egy időben felkerült a kalózverzió a világ legnagyobb videómegosztó platformjára is, így mindenki megnézheti a kalandos filmet ingyen.

Hogy hol a reklám, vagy mit kellene tanulnia mindebből a hazai vloggereknek? Az Csaba „filmjéből” kiderül! ->

 

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×