A Rainbow Six: Siege egyik legutáltabb mapja nemrég átalakult, sőt bekerült a ranked/unranked mapok közé. De örülünk mi ennek?

Néhány napja friss event indult a Rainbow Six: Siege világában, mely a zombi-rajongóknak kedvez. Persze az új ideiglenes játékmódról megoszlanak a vélemények, és a tegnapi szavazásunkból az derült ki, hogy tulajdonképpen tetszik nektek a játékmód. Az érdekes eredmény arra sarkalt, hogy megkérdezzem a közösséget még egy újításról, amiről az új esemény indulása miatt talán megfeledkeztünk.

Favela bekerült a Ranked/Unranked maplistába. Ez jó vagy nem?

 

Talán senki számára nem meglepő, ha azt mondom, hogy valamiért Favela mindig is utált map volt a közösség körében. Ennek oka talán az, hogy a pálya elrendezése átláthatatlan volt, a külső terep miatt a támadók nehezen tudtak egyedi taktikát kialakítani, a védőknek pedig igen nehéz dolga volt a sok átlőhető falrész miatt. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy régen Favela támadó map volt. Aztán a legújabb évad változást hozott, Favelát teljesen átalakították, így most talán pont az ellenkezője igaz. A pálya annyira alapos átalakításon ment keresztül, hogy nem is lehet ráismerni, és talán most már inkább a védőknek kedvez.

A tapasztalatom azonban az, hogy a pálya most sem lett a játékosok kedvence, így nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ti, a magyar közösség mennyire vagytok kibékülve vele, illetve mit szóltok ahhoz, hogy már Rankeden/Unrankeden is előfordulhat (ha nem bannoljátok).

Neked tetszik Favela? Jó, hogy már rankeden is van?

Nagyon tetszik a Favela rework. Kellett a rankedre.
Egyszerűen utálom, nem tudom megszokni.
Valóban nem a legjobb, de ezt is meg kell tanulni.
Jó, hogy bekerült, már untam a többi pályát.
Nagyon rossz map í­gy is, vegyék ki rankedről.

 

 

Köszönjük szépen a válaszokat!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×