Az Epic Games ismét újítással jelentkezik.

Vasárnap világossá vált, hogy a hétvégén érkező event valóban magában foglal majd egy Ariana Grande koncertet is. A leakerek fél nappal megelőzték az Epic Games-t, de ők sem vártak tovább és már vasárnap este/hétfő reggel megjelentették a hivatalos információkat.

Úgy tűnik az sem lesz mindegy, hogy mit viselünk a koncert alatt!

A fejlesztők erre az eventre is készültek némi extrával. A jelenleg elérhető információk alapján az általunk beállított outfit és wrap is befolyásolja kicsit a vizuális effekteket, apróbb történéseket. A fő „történetszál” természetesen minden játékosnak azonos lesz, amiatt nem kell aggódnunk.

Remélhetőleg az Epic Games a hétvégéig ismerteti azokat a kozmetikai tárgyakat, melyek befolyásoló tényezővel rendelkeznek majd. Bizonyára ezeket a koncert előtt az Item Shopban is megtalálhatjuk majd, így mindenki beszerezheti őket a buli előtt. A koncertet 5 időpontban is megtekinthetjük, mindegyiken teljesen szabad lesz a részvétel és nem kell régióállítással sem vacakolnunk. Így biztosan megtalálhatja mindenki azt az időpontot, melyen gond nélkül részt tud venni.

Ti várjátok már a koncertet?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×