A Pokémon rajongók egyszerre sikkantanak fel, a Nintendo ugyanis a valóságban is megcsinálta a Pokémon ikonikus és megvehetetlen bicaját.

A hardcore Pokémon rajongóknak talán nem kell nagyon bemutatni azt az ikonikus és hőn vágyott biciklit, amivel a Red & Blue játékban és annak iterációiban találkozhattunk. Ha valaki esetleg nem tudná, a bicaj nagyon menőn néz ki, a legnagyobb probléma viszont az volt vele, hogy hiába volt ott Cerulean City árusánál, olyan drága volt, hogy senki sem tudta megvenni.

Na nem azért, mert nem tudtak volna összegyűjteni 1 millió játékbeli „pokédollárt”, hanem azért, mert az technikailag volt lehetetlen. A játékban ugyanis 999 999 999 dollár lehetett nálunk, és nem volt semmilyen mód rá, hogy ezt kijátsszuk. Persze volt egy másik mód a bicó megszerzésére – nyilván direkt így tervezték -, csak fel kellett mutatnunk hozzá egy Bike Voulchert.

Nos, a Nintendo a Pokémon hivatalos japán nyelvű Twitter oldalának frissen elért 1 millió követőjét stílusosan ünnepli meg, és a valóságban is elkészítették a játékokból ismerős Pokébiciklit, méghozzá hűen az alapanyaghoz.

A galériához bökj a képre:

 

A játékhűség alatt azt kell érteni, hogy bármennyire is szeretnénk, a kerékpárt a valóságban sem lehet majd megvenni. Kizárólag egyetlen egyvalakinek fogják odaadni, azt is egy nyereményjáték keretein belül. A legrosszabb pedig a történetben, hogy azt is csak Japán határain belül, így a világ bármelyik másik féltekén csak álmodozhatunk róla.

Az talán mindenkit „boldogíthat” hogy a bicóval nem fognak sokat tekerni, ugyanis hiába a méretarányosság, kizárólag statikus díszként képes funkcionálni. Mondjuk legalább jól mutat és még zenélni is tud, nem is akármit, hanem a játékokból is ismerős klasszikus nótát.

 

A Pokémonos bicikli ezért a legnagyobb rajongóknál lehet a legjobb helyen, és bár nem tudom, hogy hány összesen hány darabot gyártattak le végül, az biztos, hogy erősen limitált. Ez pedig azt jelenti, hogy ha valamikor, bármikor valaha eladósorba kerülne, akkor minden bizonnyal az egyik legdrágább működésképtelen kétkerekű lesz az egész világon.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×