Kisebb házakba ideális lehet majd.

Az AMD pár napja leplezte le az RX6600 XT kártyát, mely a Navi 23 GPU-ra épül. A modellből nem várható gyártói példány, így az AMD partnereitől kell majd beszereznünk. Ilyen partner többek között az ASRock is, mely a kötelező, átlagos kialakítással rendelkező kártyák mellett egy ITX méretű VGA-val is jelentkezett.

Íme a Radeon RX 6600 XT Challenger ITX!

 

Az AMD RX 6600 XT 2048 Stream processzorral, 8 gigabájtnyi GDDR6 memóriával van felszerelve, melyet 32MB-nyi Infinity Cache egészít majd ki. A kártya az AMD referenciaértékeivel operál majd, így 1968 MHz-ces alapórajelre és 2359/2589 game/boost órajelre számíthatunk majd.

Az utóbbi idők szokásaival is szakított kicsit a gyártó, hiszen az 1 HDMI + 3 DP kombinációt lecserélték két 2.1-es HDMI és két 1.4-es DP portra. A másodlagos HDMI port kiváló lehet például egy tévé rákötésére, így a tartalomfogyasztás is magas minőségen folytatódhat egy-egy kellemes játék session után. Az egyetlen hátulütő a magas fordulatszámon pörgő ventilátor és a többventilátoros modellekhez képest magasabb hőmérséklet lehet majd, de a pontos értékekre az első tesztekig még várnunk kell.

Forrás: videocardz

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×