Egyre közelebb az ötödik szezon.

Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a játékosok július végén/augusztus elején, a Season 4 Reloaded frissítés megérkezését követő hetekben. A július közepi összesítéshez képest látható, hogy van olyan fegyver, amely ki is került a TOP 5-ből és a dobogón is történtek változások.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. C58

A Season 4 egyik újdonsága a C58 nevet viselő AR. Annak ellenére, hogy a fegyver visszarúgását növelték a július eleji patchben, továbbra is rengeteg játékos kedvence maradt. Leginkább azért, mert nagy távolságokon is meglehetősen hatékony fegyverről beszélhettünk, de a lendület még mindig kitart. A Battle Pass 31. szintjén oldhatjuk fel, természetesen teljesen ingyen. A lövedéksebessége pazar, de a tűzgyorsasága nem a legcombosabb.

4. MP5

Az elmúlt hónapokban a 15. és 7. helyen ingázott az SMG. A Season 4-es frissítésnek hála azonban hamar felverekedte magát a legjobb 5 közé. Július elején sem kapott nerfet, így nagy eséllyel még egy ideig a játékosok egyik kedvenc SMG-je lehet az elkövetkezendő hetekben is, 2 hét alatt át is vette a 3. helyet a Milano 821-től, majd két hét kellett még, hogy visszacsússzon a 4. helyre.

3. MAC-10

Sok hónapnyi abszolút vezetés és a múlt havi TOP 5-ön kívüli helyezés után ismét sikerült egy kicsit visszakúsznia a ranglétrán augusztus elejére. A kategória királya visszatért, ismét ezt az fegyvert választják a legtöbben az SMG kategóriából. Egy igazi küzdő, mindig megtalálja a visszautat a legjobbak közé, bár a fejlesztők is nagy segítséget nyújtanak neki a különböző nerfekkel és buffokkal. A Milano-t sikeresen el is tűntették a TOP 5 listáról.

2. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését. A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba. Júniusban megfosztották első helyétől a fegyvert 3 hete, ám az ezüstérem sem szégyen. 

1. Krig 6

A Krig 6 meglepetésszerűen tört előre folyamatosan a listán májusban is, ám akkor a kezdeti lendület hamar elfogyott, a júliusi Reloaded változások azonban megtették a hatásukat, hiszen pillanatok alatt a trónra érkezett a Krig. Így ez a játék legnépszerűbb fegyvere jelenleg, de ha tippelnünk kellene, akkor két hét múlva már mást fogunk látni az első helyen.

A Top 10 jelenlegi sorrendje a következő:

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×