Hamarosan megérkezik az Apex Legends új legendája, és az eddig hallottak alapján hatalmas erőre számíthatunk.

Az Apex Legends 9. szezonja már a végéhez közeledik, és ez azt jelenti, hogy minden szem arra szegeződik, hogy mégis mi várhat ránk a 10. szezonban. Természetesen nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az új legenda, Seer áll a figyelem középpontjában, – különösen azok után, hogy félő, borzasztóan erős lesz eleinte.

A konszenzus szerint a taktikai képessége, a „Focus of Attention” olyan, mint Bloodhound „Eye of the Allfather” képessége, csak lényegesen erősebb. Amellett, hogy nyolc másodpercre megjelöli az ellenséget, és feltárja a helyzetüket, valamint az életerejüket, még a revive-ot is megszakitja.

 

ImperialHal, az ismert streamer, gondolatait egy tweetben és stream közben foglalta össze az új karakterről: „Ezek az Apex Legends fejlesztők tényleg azt gondolták, hogy jó ötlet így megalkotni ezt a képességet. Ha megnézzük a javítási jegyzeteket és azt, ahogyan leírják az ability-t, ez tényleg nagyon erős lesz. Az, hogy képes vagy „wallhackelni” és megállítani valakit a gyógyulásban, eléggé elcseszett…”.

Azt azért elismerte, hogy addig nem lehet biztosat tudni, amíg nem játszik vele. Ettől függetlenül továbbra is úgy véli, hogy minden jel arra mutat, hogy kicsit túlságosan erősre sikeredett. Már korábban is hangoztatta, hogy a fejlesztők figyelmen kívül hagyták az ő és más játékosok visszajelzéseit és aggodalmait. Érdekes lesz látni, hogy ezúttal figyelembe veszik-e ezeket.

Ti mit gondoltok? Megmarad az egyensúly a már meglévő karakterek és Seer között?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×