Az 5. szezon már itt van a nyakunkban, ezért a Treyarch megosztott egy kis kedvcsináló videót.

Ez a trailer tovább feszíti a történet szálat amiről csak spekulációk vannak. Pontosan senki sem tudhatja, hogy mi fog történni, ha beindul az 5. szezon a Black Ops Cold War és Warzone számára. A Treyarch egy új térképhelyszínre utalhat az 5. szezonban, ami augusztus 12-e körül érkezik.

A klip narrátora Wraith, aki éppen telefonbeszélgetést folytat valakivel. Lehetséges, hogy Stitch-csel beszél, vagy valakivel, aki a terv következő szakaszának megvalósításán dolgozik, úgy mint Jackal az előző szezonban. Megemlíti, hogy „a verdanski tesztek jól állnak„, miután a műholdak megsemmisültek. Ez a 4. évad korábbi eseményeit követi, amikor a Verdansk körül lezuhant műholdak megsemmisültek, és Yamantauból pedig fontos adatokat loptak el.

Egész szezon alatt arra vártunk, hogy megtudjuk, mégis,mit tervez Stitch most, hogy a műholdak megsemmisültek. Úgy tűnik, hogy az 5. évad indulásáig kell várnunk, hogy megtudjuk a gonosz tervét. A korábbi 4. évad teasereiből származó spekulációk arra utalnak, hogy Stitch megpróbálja újraindítani a Numbers programot, az első Black Ops játék történetéből származó agymosási narratívát, mivel korábban már említette, hogy szüksége van a műholdak lekapcsolására, hogy a számokat sugározni tudja, hogy aktiválja a tesztalanyait. Valószínűleg egy kisebb hadseregnyi alvó ügynök még mindig arra vár, hogy aktiválják őket Verdanskban.

Bár semmi sincs megerősítve, ez némi támpontot adhat egy közelgő DLC térképhelyszínre, amely az 5. évaddal együtt jelenik majd meg. Wraith megemlíti a telefonálónak, hogy jobb, ha gyorsan csomagolnak, mert Teufelsbergbe mennek, ami egy havas erdei helyszín Berlinben, Németországban. A hidegháború idején ez a helyszín amerikai lehallgatóállomásként szolgált Nyugat-Berlinben, hogy lehallgassák a szovjet rádióforgalmat.

Teufelsberg kém állomás

Egy új Call of Duty-szezon általában új Battle Pass-t, több pályát, módot, operátort és feloldható fegyvereket hoz, természetesen a sztori folytatásával egyben.

Ha bármi érdekesség, vagy szivárgás napvilágot lát, mindenképp írunk róla nektek.

forrás : gamespot

Ti várjátok az új szezont, illetve a rengeteg nerfet ?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×