Újabb hét, újabb ingyen játékok az Epic Games Store-on, de lelepleződtek a következő heti adagok is, és bizony dörzsölhetjük a tenyerünk.

A tegnapi csütörtöki nappal szépen ráfordultunk az Epic Games Store eheti ingyenes játékaira, melyekre mindenképpen érdemes ránézni, hiszen az elmúlt évek egyik legkreatívabb és legjobb sci-fi FPS-ét, illetve egy hiánypótló mozdony-szimulátort zsákolhatunk be. Ezzel egy időben viszont szokás szerint lerántották a leplet a következő heti ajándékokról is, és bizony aligha lehetnénk ennék boldogabbak.

Az egyik ingyenes játék a 2018-as megjelenésű Speed Brawl lesz, ami egy 2D-s verseny-harci-platformer, amiben a gyors mozgásokon és az egyedi kombókon van a hangsúly. A játék egyedi, stílusos, látványvilága engem kicsit néhány Cartoon Network, Nickelodeon sorozatra emlékeztet, és szerencsére van is olyan szórakoztató. Aki szereti a pofás platformer pofozkodást, az mindenképpen tegyen vele egy próbát, nem fog csalódni.

 

A második játékra minden bizonnyal sokkal többen fognak rákapni – legalábbis remélem, ugyanis az utóbbi évek egyik legjobb lopakodós akció-kalandjához lehet szerencsénk, a ‘A Plague Tale: Innocence‘ személyében. Ezzel együtt sajnos az egyik legalulértékeltebb alkotás is, legalábbis a játékosoktól kapott figyelmet illetően, hiszen a gyönyörű grafika, a magával ragadó és megrázó történet, és a kifejezetten jól működő játékmenet ellenére sem lett átütő siker, pedig kritikailag is 2019. egyik, ha nem a legjobbja lett.

Remélhetőleg az ingyenesség sokak kedvét meghozza majd hozzá, hiszen tényleg egy kiváló munkát tisztelhetünk benne, aminek nem is olyan nagyon sokára érkezik a folytatása, A Plague Tale: Requiem címen.

 

A Speed Brawl és a A Plague Tale: Innocence augusztus 5-én válnak elérhetővé az Epic Games Store-ból, és augusztus 12-ig lesznek elérhetőek.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×