Egy játékos egészen egyszerű, de kifejezetten ravasz módot eszelt ki két csaló megleckéztetésére Fortnite-ban.

Bár a Fortnite-ban talán nem annyira jellemző a csalás, mint más battle royale játékokban, mégis vannak olyan esetek, amikor egyes játékosok tönkreteszik mások játékát. Egy Fortnite-játékos viszont nem adta meg magát harc nélkül.

A Fortnite szóló módjában az egyik leggyakoribb „csalás” a teaming, vagyis az összejátszás. Igaz, a módszer közel sem olyan visszataszító, mint a wallhack vagy az aimbot, mégis nagy előnyhöz juttathatja a játékosokat. Elvégre két ellenféllel harcolni egy szóló lobbyban nem egy egyszerű feladat, ami olykor-olykor még a legjobb játékosokat is meglepi.

Egy kifejezetten ravasz játékos azonban megtalálta a tökéletes módját annak, hogy iktasson ki két ilyen csalót a végjátékban anélkül, hogy egyszer is észrevették volna. Mindehhez persze az is kellett, hogy az ellenfelei láthatólag nem a legélesebb kések a Fortnite fiókjában. Fortnite-rajongóknak is van esélyük.

Miközben a Plixelz nevű játékos látta, hogy az utolsó három játékosok egyike, arra lett figyelmes hogy a rajta kívül életben lévő két játékos egymással szövetkezett, mivel azok egymás mellett szaladgálva keresték őt. Mivel egy szóló játék volt, gyorsan egyértelművé vált, hogy teamingről van szó.

Szerencsére Plixelz még a dinamikus duó feltűnése előtt hajtott be a szűkülő körbe, és ahelyett, hogy kiszállt volna a kocsiból, egyszerűen csak várt a tökéletes pillanatra. Mikor a nagy sürgés forgásban adta magát a helyzet, hősünk egy pillanatra előbújt a rejtekéből, majd egy jól irányzott rakétával kínálta meg a tisztességtelenül játszó noobokat.

A lövéssel az egyik játékos életének végére sikeresen pontot is rakott, de a helyzet egyre komikusabbá vált, mivel a másik szerencsétlen még mindig nem tudta, hová kellene pislognia. A Fortnite-kabaréba illő jelenetet rögtön egy másik követte, ugyanis ahelyett, hogy fedezéket csinált volna magának tovább rohangált, tulajdonképpen tálcán kínálva magát Plixelz következő rakétájának, aki így megérdemelten vághatta zsebre a Victory Royale-t.

Remember kids: Cheaters never win, and winners never cheat.
byu/Plixelz inFortNiteBR

A történet tanulsága talán nem is az, hogy a csalókat és a tisztességtelen játékosokat előbb-utóbb úgyis utoléri a karma, hanem sokkal inkább az, hogy találd magad bármilyen szorult helyzetben, kellő kreativitással képes lehetsz győztesen kikecmeregni belőle.

Neked volt részed hasonló jelenetben? Esetleg meg is örökítetted? Gyorsan mutasd meg nekünk kommentben!

via – Dexerto

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×