Kevés olyan dolog van a világon, ami fontosabb az ember saját életénél, de az egészen biztos, hogy a videojáték nincs közöttük.

Néhány nappal ezelőtt az In-fa, helyi nevén a Fabian tájfun elérte a Fülöp-szigeteket, ahol egészen elképesztő pusztítást végzett. Több ezer embert kellett evakuálni a vízzel elárasztott otthonaikból, de óriási mezőgazdasági területeket és az azokon lévő összes terményt is megsemmisített. A vihar később Kínát is elérte, ahol Csengcsou városában komplett metróalagutakat árasztott el teljesen, ami miatt emberek tucatjai rekedtek benn a nyakig érő vízben.

Mindeközben a Fülöp-szigetek egy szegletén, egy Cainta nevű városkában az áradások és a vészjelzések ellenére egy csapatnyi hardcore gémer akkor sem hagyta abba az online játékot, hogy a víz már őket is szinte teljesen elárasztotta. A vakmerőségük annál is veszélyesebb, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen tényleg csak néhány centiméteren múlt, hogy ne csapja őket agyon az áram.

A bizarr képeket és az alábbi videót az internetkávézó tulajdonosa készítette, akinek az első felszólítása ellenére sem voltak hajlandóak felállni, és elhagyni az épületet. – a galériához bökj a képre –

 

A fiúk szerencséje talán annyi volt, hogy pont az ilyen vészhelyzetek miatt a szuterén-félszuterén helységekbe a konnektorokat magasabbra szerelik, így minden áramforrás fejmagasságban volt. Amikor viszont még jobban emelkedett a vízszint már ők is belátták, hogy vakmerőségük nem csak bizarr, hanem életveszélyes is, így a tulaj második utasítására már hajlandóak voltak biztonságosabb helyre vonulni, így végül senkinek sem esett baja.

via – 9gag, Metro.co

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×