A napokban megérkezett a következő különleges lapokat mixelő SBC, mely a Premier League lapjaira koncentrálódik, Pick-rendszer formájában.

Ismerős lehet ez a fajta SBC metódus, hiszen ugyan idén mutatkozott be, mégis egy LaLiga változatot már próbálhattunk az újításból. Azzal összevetve ez a mostani kiadás jóval kedvezőbb kondíciók mellett kiszedhető. Ennek oka a 88-as Csapatbesorolás 87-re való csökkentése, ami múlhat pont egy nagyobb fodderünk beváltásának elkerülésével. Ráadásképp újra felmerülhetnek olyan lapok, mint Marcus Rashford TOTS variánsa, Bruno Fernandes TOTS kártyája, de egy FoF Foden is szinte akárhol elférne. Valljuk be, baromi erős csábítást jelent ez a PP-t érő SBC.

Összhangban is igen alacsonyra lőttek az EA berkein belül, itt a minimalitást az 55-ös érték jelenti.

Lássuk hát pontosan, mit eszik ez a FUTTIES PL Pick:

Szerencsés esetek egyike, hogy nem kér a kritériumok oldalán speckó lapot, lapokat a mostani PL-es cucc. A 87-es összértékelés ugyan nem karcsú, de annál biztosan kapunk legalább egy 6-8 ponttal magasabb opciót, melyből négy is rendelkezésre áll. Érdemes előtte megnézni nagyobb videósok válogatásait, ahol tengernyi ilyen PL PP robban egy tartalomban. Sokszor segített engem a döntésem meghozásában. 

Jelen esetünkben 4 fajta FUT event lapjai eshetnek ki: FUT Birthday, TOTS, FOF, illetve Summer Stars.

Közülük az egyik nagy kedvencem MattHDGamer, itt az ő nyitásait láthatod:

 

Nála összességében elmondható, hogy nagyon adta szinte mindegyik esetben a FUTTIES PL PP. Igaz, nem záporoztak a Marcus, illetve Bruno lapok, de egy FoF Wijnaldum lap sem gyenge egy 87-es csapatért.
https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×