Bejelentették az egyik legjobb munkáslehelyezős társasjáték első kiegészítője, a Toszkána magyar megjelenését, és máris előrendelhető nálunk is.

A társasjáték-kiadóknál a nyár egyáltalán nem számít uborkaszezonnak, egyre-másra érkeznek a bejelentések az új címek megjelenéséről. A legfrissebb a Delta Visioné, és a Viticulture – Esszenciális kiadás első magyar kiegészítője megjelenését tartalmazza: a bűvös dátum idén szeptember 30. Ami talán időben elég közel van már ahhoz, hogy a mostanában alapnak számító bizonytalansági tényező kicsit kevésbé érvényesülhessen…

A sokak, többek között saját felmérésünkben résztvevő, magyar társasjátékos szakemberek szerint, a legjobb munkáslehelyezős játéknak tartott Viticulture 2015-ös nemzetközi megjelenése óta igazi kultstátuszba került. És nagyot lökött a kiadó Stonemaier Gamesen, hogy a világ legnagyobb, élvonalbeli kiadói közé kerüljön. Az azóta számos komoly címmel előrukkoló, amerikai a 2020-as évek legelejére odáig jutott, hogy:

18 millió dolláros bizniszt csináltak tavaly társasjátékokból

 

A (mostani) Toszkánában három új modul érkezik, az a három, ami a legnépszerűbb lett az Viticulture – Esszenciális kiadás elődje, a 2013-as kiadású „sima” Viticulture eredeti Tuscany kiegjében. Ez az új kieg is már ötéves megjelenés, az esszenciális Tuscany 2016-ban jött ki.

A három modul jelentősen mélyít a már amúgy is mély játékon. Kibővül a játéktábla, hogy több hely legyen a munkásoknak nekünk dolgozni, termelni a bort a játék „belső időjeként” meghatározott négy évszakban. Kiegészíti még az épületeket, és behoz új, különleges képességű, kiképezhető munkásokat, amivel saját szkilljét erősíti, amennyiben:

“Ez minden idők egyik legjobb munkáslehelyezős játéka”

Rendeld elő a shopban a Toszkána – Esszenciális kiadást!

Toszkána – Esszenciális kiadás társasjáték-kiegészítő – előrendelés

×