Ismét csütörtök van, ami azt jelenti, hogy újabb ingyenes játék tölthető az Epic Games Store-ból. Lesz mivel szórakozni a hétvégén, az biztos.

Azt hiszem, már mindenki megszokta, hogy ha csütörtök délután 5 óra, akkor friss ingyenjáték érhető el az Epic Games Store-ban. Mostanában az Epic egyébként igyekszik odatenni magát, hiszen jó pár hete dupla ingyenjátékkal kedveskedik. Egészen eddig például a Defense Grid: The Awakening és a Verdun volt ingyenes. Most azonban új hét, új dupla game.

Július 29 és augusztus 5 között a Mothergunship és a Train Sim World 2 ingyenes.

Mothergunship

A Mothergunship egy egészen király, gyors és vicces sci-fi FPS. A játék egészen érdekes mixtúrája néhány stílusnak; a gyors és őrült akciózás a Doom-ból lehet ismerős, de van itt random generált pálya, és egészen jól kitalált fegyver-krafting, és ezek mellett még vicces is. Mondanám, hogy végtelen szórakozás, de hát sokszor a jóból is megárt a sok. A Mothergunship egy egészen üde színfolt az FPS-ek műfajában, jövő héten mindenképpen zsákoljátok be, ha kimaradt, ha nem.

 

Train Sim World 2

Ez nyilván nem lesz mindenki legnagyobb kedvence, azonban azok, akik rajonganak a vonatokért és a hasonló tematikájú jármű-szimulátorokért, mindenképp tegyenek egy próbát a Train Sim World 2-vel. Persze csak akkor, ha nem tették volna még meg, hiszen nem feltétlenül mondható, hogy elöntenének minket a vonatszimulátorok, ezért gyanítom, sokan már legalább kipróbálták az egyébként 2020-as megjelenésű játékot.

 

A két játék természetesen nem csak ingyenes, de meg is marad a könyvtárban.

Az ajánlatokat erre találjátok.

Jó szórakozást!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×