A PUBG franchise tulajdonosa szerint olyan sok példány fogyott már a játékból, hogy az 5. legnépszerűbb cím lett a világon.

Bármilyen is a játékosok megítélése manapság, egy dolgot nem lehet elvitatni a PUBG-től. Az early acces indulása után a világ egyik legnépszerűbb játéka volt, melyet milliók játszottak: sőt, ismert streamerek karrierjét határozta meg. A PUBG a battle royale műfaj legnagyobb képviselője lett, sőt megalapozta a következő évek gaming iparágát. Annak nyomán létrejött az Apex Legends, a Call of Duty: Warzone és számos játék battle royale módja. Mostanra az is kiderült, hogy a PUBG az egyik legnépszerűbb cím a világon.

Világviszonylatban a PUBG minden idők 5. legtöbbet eladott játéka a világon.

Legalábbis ezt állította a Krafton, a PUBG franchise tulajdonosa egy július 25-i sajtótájékoztatón. Táblázatuk szerint a világon a legtöbbet eladott játék a Minecraft, azt követi a GTA V, az EA kiadásában megjelent Tetris, majd a Wii Sports, és jön 5. helyen a PUBG

75 millió eladott példánnyal.

 

Különösen az olyan feltörekvő piacokon erős a játék, mint India, a Közel-Kelet és Észak-Afrika. A sikerhez persze hozzájárul a hatalmas esport szcéna is, mely különösen Ázsiában hatalmasra duzzadt PUBG fronton.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a PUBG ideje már lejárt, senki nem játszik a játékkal, a Krafton és a fejlesztőcsapat folyamatos frissítésekkel alakít a játékon. Arról nem is beszélve, hogy több új játék készül a franchise-ban.

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×