Nem aprózzák el a Gamerlandes srácok, hiszen egyből két napos nyitórendezvénnyel várnak mindenkit, aki kíváncsi a helyre és gamelne is egy óriásit.

Unatkozni biztosan nem fog senki, hiszen versenyek, kihívásokkal, próbajátékokkal, bulival szombaton és egy rakat nyereménnyel készülnek!

Milyen land?

Először februárban írtunk Gamerlandről, akkor még csak bérelhető különtermük, a Bunker volt használható állapotban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán (ami egyébként párszáz méterre csordogál a helyszíntől) és úgy néz ki, hogy elkészült a közép-európai régió eddig legnagyobb esport, gaming és szabadidő központja. Áldjuk az eget, hogy ez pont Budapesten történt meg, hiszen a magyar esportnak óriási szüksége volt már egy helyre, ami infrastruktúrában, felszereltségben és minőségben is megfelel a nemzetközi elvárásoknak. Rendezvény téren már nem szűz Gamerland, hiszen az elmúlt hónapokban otthont adtak már a Digital Warriors CS:GO bajnokság nagyszabású offline döntőjének, múlt héten pedig Szoboszlai Dominik esport csapatának, a DomiNation eSports, Camp nevet viselő FIFA válogatójának offline elődöntőjét rendezték meg náluk. A Gamerlandes srácok sosem titkolták, hogy fő céljuk a közösségépítés és a magyar esport színvonalának növelése, erről bővebben ebben a cikkünkben olvashattok.

Mint a búcsúban

A hétvégén két napon át ingyenesen látogatható Gamerland, ahol nem csak lézengésre és pár próbajátékra, hanem valódi gaming fesztivál hangulatra lehet számítani. Készülnek saját szervezésű házi versenyekkel, például FIFA bajnoksággal mindkét napra és konzolra (PS5 és XBOX), Gran Turismo és Wreckfest autószimulátor versenyekkel és egy Injustice 2 csörtével is vasárnap délutánra. Ezen felül lesznek versenyek, amiket az esport szcéna szervezőivel közösen hoznak tető alá. Ilyen lesz a Break the Meta Mortal Kombat versenye, az Axxial Gaming 1v1 Lol Kupája és Gabesson valamint Mokaficek 1v1 CS:GO Kupája is. A nagyszabású fix eseményeken kívül mindkét nap folyamatosan zajlanak a Gamerland Challange nevet viselő kihívások, amikor 6 különböző játékban kell a nap legmagasabb pontszámát elérni ahhoz, hogy értékes zsákbamacska ajándékokat nyerhess. És itt még mindig nincs vége, hiszen lehetőséget kapsz arra is, hogy 4 játékban kiállj Gamerland bajnokai ellen. Mit jelent ez? A Bátraké a szerencse kihívás sorozatban FIFA21-ben, Mortal Kombatben, F1 2021-ben és Warzone-ban kapsz lehetőséget, hogy legyőzd a legjobbakat és ezzel szintén értékes ajándékokat nyerj. Nevezz előre, hogy biztos legyen a helyed! Nevezési és egyéb infók az eseményekben.

Nyereményeső

Ha Gamerland egyedi hangulata, a versenyek, a kihívások és az ingyenes belépő nem lenne elég, akkor hadd meséljünk nektek a nyereményekről. Minden egyes játékért értékes tárgyakat és vásárlási utalványokat osztanak ki a Gamerlandes srácok, sőt a szombati F1 kihívással páros belépőt lehet nyerni a vasárnapi Hungaroring futamra! Ez persze egyedül kicsit nagy falat lenne, ezért a uRage, a Red Bull, az ArenRacer, a Samsung, a SHARE NOW és mi is a Leetnél besegítünk kicsit, hogy egy felejthetetlen rendezvényben legyen részetek. Gamer fejhallgatók, levásárolható utalványok, egérpadok és Gamerlandes ingyenes játékórák mellett még sok más ajándék a tiéd lehet, ha tudod, hova kell menned a hétvégén.

A Gamerland Grand Opening mindkét nap, azaz szombaton és vasárnap (július 31. és augusztus 1.) is 12:00 kor kezdődik. Szombaton este sem ér véget, hiszen 22:00-tól hivatalos afterparty veszi kezdetét, ahol a Gamerland rezidens DJ-i pörgetik majd a lemezt hajnalig. Ezen felül természetesen étel és italakciókkal is készülnek, nehogy lemenjen a manád és a HP-d! Na, tudod már, hol töltöd a hétvégét? Mi biztosan ott leszünk! A belépés díjtalan.

A versenyek egy részére az EsportManager-en lehet jelentkezni, a többire ezen az űrlapon. Bővebb infó a Gamerland Grand Opening FB eseményben.

Kövesd őket Facebookon, Instagramon, YoutTube-on és TikTokon is.

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×